Η Σταυρούλα Χρυσαειδή μίλησε στην εκπομπή «Καλοκαίρι Yes». Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στους δύο φιναλίστ, τον Σάκη Κατσούλη και τον Νίκο Μπάρτζη, ενώ απάντησε και για τις φήμες ότι ήταν ερωτευμένη με τον Κωνσταντίνο Βασάλο «Τίποτα δεν έχει γίνει με τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Έγινε τόσος ντόρος για το τίποτα. Δε μπορώ να καταλάβω. Τα προσωπικά μου δεν αφορούν κανέναν και ειδικά για παίκτες του Survivor. Απλά ήθελαν να κάνουν κάποιον ντόρο, κάποια στρατηγική. Μπορεί να υπάρχει φιλία ανάμεσα σε άντρα και γυναίκα, δεν είναι πάντα το ερωτικό κομμάτι στη μέση. Ήμασταν μόνο δυο βδομάδες στην ίδια ομάδα. Προς το τέλος ξανακάναμε παρέα. Ό,τι υπάρχει μεταξύ μας είναι καθαρά φιλικό. Αν είχε συμβεί αυτό που λέγανε θα έπρεπε να έχει ενοχλήσει εμένα», ανέφερε αρχικά η Σταυρούλα Χρυσαειδή. Αναφορικά με την σχέση που είχε με τον Στέλιο Χανταμπάκη σημείωσε πως: «Κάνω παρέα με τον Στέλιο Χανταμπάκη, ήρθαμε πολύ κοντά από το ταξίδι, πριν καν φτάσουμε στον Άγιο Δομίνικο. Προτίμησα να τον γνωρίσω και να αφήσω όλα αυτά που έλεγαν τότε, γιατί ξέρουμε τι γίνεται με το μοντάζ. Είναι υπέροχος».

Τέλος, η πρώην παίκτρια του παιχνιδιού επιβίωσης είπε πως ήταν τιμή της που την θεωρεί ο κόσμος ως την καλύτερη παίκτρια: «Είναι τιμή μου να λέει ο κόσμος ότι είμαι η καλύτερη παίκτρια που έχει περάσει από το Survivor. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα συμβεί ή ότι κάποιος θα το πει, με τιμά».