Για τη σειρά του Alpha «Σασμός» και τις εξελίξεις που έρχονται μίλησε ο τηλεοπτικός «Μαθιός». Όπως τόνισε ο Δημήτρης Λάλος στα επόμενα επεισόδια «θα γίνει χαμός».

Σε δηλώσεις του που προβλήθηκαν την Τετάρτη (28/6) από την εκπομπή του Alpha «Happy Day» με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή ο πρωταγωνιστής της σειράς υπογράμμισε: «Ο ”Σασμός” πηγαίνει ανέλπιστα καλά και ευχαριστούμε τον κόσμο που μας στηρίζει. Εμείς κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, βάζουμε τα δυνατά μας και αυτό θα κάνουμε και για τρίτη χρονιά και υπάρχει ένα πολύ καλό κλίμα απ’ όλους τους συντελεστές για να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε πραγματικά».

Ερωτηθείς για το τι θα συμβεί τώρα που η Βασιλική έμαθε την αλήθεια για τον φόνο του Στεφανή, ο ηθοποιός απάντησε: «Τώρα που η Βασιλική έμαθε ότι ο Μαθιός σκότωσε τον Στεφανή θα γίνει χαμός. Να περιμένετε τρελές εξελίξεις».

«Η συνέχεια στην οθόνη, είμαι δεσμευμένος, δεν μπορώ να πω πολλά, όμως σίγουρα τα πράγματα οδεύουν προς την κορύφωση και αυτής της σεζόν» δήλωσε κλείνοντας o Δημήτρης Λάλος.