Στη σημερινή της εκπομπή, η Ζήνα Κουτσελίνη ξέσπασε κατά των δημοσιογράφων που δεν αναφέρουν τη δική της ως πηγή για αποκλειστικές πληροφορίες. Όπως ανέφερε και η ίδια, πρόκειται για συναδελφική αλληλεγγύη, κάτι που κάποιοι δεν σέβονται.

Αφορμή του ξεσπάσματος της Ζήνας Κουτσελίνη στάθηκε η υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό, η οποία αναγνώρισε ως βιαστή της τον 63χρονο άντρα που πιάστηκε στην Ομόνοια. Η Ζήνα Κουτσελίνη ανέφερε πως «σε λίγο θα πάμε στην υπόθεση της 12χρονης που ξεκίνησε από αυτή την εκπομπή. Πολλοί ξέχασαν να την αναφέρουν, όμως, θα τους τα θυμίσω όλα εγώ σε πολύ λίγο. Εμείς πάντα θυμόμαστε όταν κάποιοι συνάδελφοι ξεκινούν κάτι».

«Είναι όμορφο να σε καλούν άνθρωποι και να σου λένε ότι “μας πήραν από τον τάδε σταθμό και μας είπαν να αποφύγουμε να πούμε ότι αυτά προέκυψαν από τη Ζήνα“. Αυτό λέγεται συναδελφική αλληλεγγύη», είπε ειρωνικά.

«Δεν είναι ωραίο τηλεοπτικοί σταθμοί και εκπομπές να παίρνετε και να λέτε ότι “δεν προέκυψε από την εκπομπή της Ζήνας”. Και σήμερα θα προκύψει και κάτι άλλο, να θυμηθείτε ότι από εδώ ξεκίνησε. Ακόμη και αν το κρύψετε, εμείς ταπεινά θα σας λέμε ότι δεν είναι ωραίο, είναι αντισυναδελφικό.

Έσκασε εδώ στην εκπομπή το θέμα. Το να παίρνει συνάδελφος και να μην λέτε ότι ξεκίνησε από τη Ζήνα αλλά από τον πατέρα της 14χρονης, στεναχωριέμαι. Έχουμε αποδείξει ότι τα λέμε όλα. Εμείς λέμε τον κάθε συνάδελφο και την εκπομπή. Δεν είναι ωραίο αυτό, απλώς μην το κάνετε»,κατέληξε η παρουσιάστρια.