Στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς του Alpha «Ο Παράδεισος των κυριών» είδαμε πως: Ο Άγης μαθαίνει ποια είναι η βιολογική μητέρα της Αμαλίας κι αποφασίζει να το κρατήσει κρυφό. Η Πιπίτσα αποκαλύπτει ότι έφαγε σχεδόν όλα τα χρήματα που τους έχει δώσει ο Πάρης, κάνοντας τον Μάρκο έξαλλο. Η Αμαλία, με την βοήθεια του Άγη, πείθεται να πάρει μια απόσταση από τον Παράδεισο και ζητά από τον Ντίνο και την Μιράντα άδεια άνευ αποδοχών.

Ο Πάρης και η Γεωργία ανακαλύπτουν ποιος κρύβεται πίσω από τις βρισιές στον τοίχο του σπιτιού της. Ο Χριστόφορος προτείνει στον Άγη να ξεκινήσει δουλειά στην τράπεζα και τον βάζει σε σκέψεις. Η Ματούλα επισκέπτεται τον Θανάση για να του ζητήσει να μην πει τίποτα στην Αμαλία.

Τι θα δούμε απόψε στις 20:00 στον «Παράδεισο των κυριών»;

Ο Χριστόφορος πιάνει την Βικτώρια να ρίχνει υπνωτικό στο ποτό του. Η Όλγα εξομολογείται στην Σύρμω πως πέρασε το βράδυ της με τον Σωτήρη, όμως η αντίδρασή της θα την βάλει σε σκέψεις. Ο Αποστόλης προσπαθώντας να βρει τρόπο να επιστρέψει την περιουσία που έκλεψε απ’ την Όλγα, πέφτει σε αδιέξοδο. Ο Πασχάλης παρά το πρόβλημα που του δημιούργησε με την Τζένη η κουβέντα που είχε με τη Δάφνη, συνεχίζει να προσπαθεί να αναπτύξει μία φιλική σχέση μαζί της. Η Μιράντα δέχεται ένα τηλεφώνημα στον Παράδεισο που την αναγκάζει να πει ψέματα στο Ντίνο. Η Ζαχαρούλα παρά τις αντιρρήσεις όλων συνεχίζει να προσπαθεί να κερδίσει λίγο χρόνο με τον Βύρωνα, χωρίς να αντιλαμβάνεται την σοβαρότητα της κατάστασης. Η Αμαλία αποχαιρετά τον Παράδεισο με βαριά καρδιά, αποφασισμένη να προχωρήσει στη ζωή της.

Δείτε φωτογραφίες από το αποψινό επεισόδιο:

Δείτε sneak preview του αποψινού επεισοδίου: