Στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς του Alpha «Ο Παράδεισος των κυριών» είδαμε πως: Η υπόθεση του Χρηστίδη γίνεται όλο και πιο περίπλοκη μετά την κατάθεσή του. Η κάθε πλευρά υποστηρίζει τον εαυτό της ρίχνοντας το φταίξιμο στην άλλη, δημιουργώντας αμφιβολίες σε όλους για το ποιος λέει την αλήθεια και ποιος ψέματα… Η επιμονή του Ντίνου, της Αμαλίας και της Μιράντας εναντίον της σχέσης του Πάρη με τη Γεωργία προβληματίζει έντονα τον Μάρκο, όμως η Γεωργία τον καθησυχάζει προσωρινά.

Το σχέδιο της Τζένης με τον Πασχάλη για να βρεθούνε επιτέλους λίγο μόνοι τους πηγαίνει καταστροφικά απ’ όλες τις πλευρές. Ο Χρηστίδης αποφασισμένος να κερδίσει όσα περισσότερα μπορεί, παίζει το τελευταίο του χαρτί. Η σχέση του Ντίνου και της Μιράντας περνάει μια μεγάλη κρίση με αφορμή το χρέος που έχουν στον Βασιλείου. Θα μπορέσουν να ξεπεραστούν εύκολα οι διαφορές τους, ή θα το φτάσουν στα άκρα;

Τι θα δούμε απόψε στις 20:00 στον «Παράδεισο των κυριών»;

Η Αμαλία, αναστατωμένη μετά το τηλεφώνημα του Χρηστίδη, ζητά από την Ματούλα να της πει αν είναι όντως ο πατέρας της. Η οικογένεια Γιαννόπουλου ξεκινά την μέρα της με μια πάρα πολύ δυσάρεστη έκπληξη, που οδηγεί στην αποκάλυψη των παρασκηνιακών κινήσεων της Πιπίτσας. Η Αμαλία μιλάει στο τηλέφωνο με τον Χρηστίδη και η ζωή της αλλάζει για πάντα. Ο Σωτήρης εκμυστηρεύεται στην Όλγα ότι πιστεύει πως ο Αποστόλης είναι αθώος και έχει φορτωθεί τα εγκλήματα του Χρηστίδη. Εντωμεταξύ, μία επιχειρηματική πρωτοβουλία του Ντίνου, θα φέρει στα άκρα την σχέση τους με τη Μιράντα.

Δείτε φωτογραφίες από το αποψινό επεισόδιο:

Δείτε sneak preview του αποψινού επεισοδίου: