Στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς του Alpha «Ο Παράδεισος των κυριών» είδαμε πως: Η κίνηση του Δημητράκη εναντίον της Γεωργίας, θα ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων. Η Γεωργία σε πολύ δύσκολη θέση προσπαθεί να διαχειριστεί την κατάσταση όσο καλύτερα γίνεται για εκείνη και το μωρό της. Όλοι στέκονται στο πλευρό της.

Η συμπάθεια όμως που δείχνει η Γεωργία στον Πάρη δημιουργεί μεγάλη αναστάτωση στην Αμαλία και στην Μιράντα. Ο Δημοσθένης προβληματισμένος με την εξαφάνιση του φακέλου της υπόθεσης Βλαστού, ζητάει βοήθεια από τον Σωτήρη… Η Βικτώρια πηγαίνοντας στον Παράδεισο να πει ένα ευχάριστο νέο στην Αμαλία συναντά την Μιράντα, η οποία μπαίνει σε δίλημμα για το αν πρέπει να την αντιμετωπίσει, ή όχι…

Τι θα δούμε απόψε στις 20:00 στον «Παράδεισο των κυριών»;

Η Γεωργία αντιμετωπίζει με σχετική ψυχραιμία τον κόσμο γύρω της, που της συμπεριφέρεται με πολύ άσχημο τρόπο… Απ’ την άλλη όμως η περίεργη στάση της Μιράντας, της Αμαλίας και ιδιαιτέρως του Μεμά απέναντι στον Πάρη την παραξενεύει και του ζητάει εξηγήσεις, φέρνοντας τον Πάρη σε πολύ δύσκολη θέση… Ο Σωτήρης επιτέλους βρίσκεται πολύ κοντά στο να μάθει την αλήθεια απ’ τον Θανάση, θα καταφέρει η Βικτώρια αυτή τη φορά να το αποτρέψει; Το κλίμα στο σπίτι του Μάρκου είναι πολύ βαρύ. Η Πιπίτσα δεν μπορεί να διαχειριστεί την κατάσταση. Μία αναπάντεχη επίσκεψη στο σπίτι τους, δυστυχώς θα κάνει τα πράγματα ακόμα χειρότερα.

Δείτε φωτογραφίες από το αποψινό επεισόδιο:

Δείτε sneak preview του αποψινού επεισοδίου: