Στο πλατό της ΕΡΤ βρέθηκε η Σία Κοσιώνη το βράδυ της Τετάρτης (10/05) όπου και εκπροσώπησε τον ΣΚΑΪ στο ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών. Η εμφάνιση της δημοσιογράφου στο Ραδιομέγαρο έκανε τα φλας να αστράψουν ενώ λίγες ώρες μετά το ντιμπέιτ, βρέθηκε στον «αέρα» της εκπομπής του Χρήστου Κούτρα και Γιάννη Ντσούνου «Αταίριαστοι».

Η Σία Κοσιώνη ρωτήθηκε από τον Χρήστο Κούτρα για το αν ήταν η παλιότερη δημοσιογράφος στο ντιμπέιτ και η απάντησή της ήταν άμεση και χιουμοριστική.

«Πάμε να συναντήσουμε την Σία Κοσιώνη που ήταν στο ντιμπέιτ για πολλοστή φορά. Η παλαιότερη δεν ήσουν;» ρώτησε ο Χρήστος Κούτρας.

«Δεν είμαι και σαν την Πελοπόννησο!» αποκρίθηκε απευθείας, με χαμόγελο Σία Κοσιώνη για να συμπληρώσει ο παρουσιαστής των Αταίριαστων πως «δεν είπα ότι είσαι σαν την Πελοπόννησο, μωρέ, αμέσως εσύ».

«Νομίζω πως αυτό ήταν το πέμπτο ντιμπέιτ που συμμετείχα και από τους δημοσιογράφους που ήταν παρόντες εκεί, ναι, έχω πάει στα περισσότερα τελικά. Θεωρώ πως δεν ήταν μια άχρηστη διαδικασία και βγήκαν πράγματα» συμπλήρωσε η Σία Κοσιώνη.