Για μια ακόμα φορά το J2US ήρθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, το βράδυ του Σαββάτου, μέσα από το πρόγραμμα του Alpha. Ανάμεσα στα διαγωνιζόμενα ζευγάρια, που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, ήταν και η Λουίζα Πυριόχου με τον Beast.

Το νεαρό ζευγάρι εντυπωσίασε εκ νέου το τηλεοπτικό κοινό και την κριτική επιτροπή με τη νέα σκηνική του εμφάνιση. Μάλιστα, ο Σταμάτης Φασουλής δεν δίστασε να εκφραστεί με τον πλέον θερμό λόγο για την Λουίζα Πυριόχου με τον Beast στον αέρα του live του J2US. «Είστε εξαιρετικοί, είστε σε επαγγελματικό επίπεδο και δεν διαγωνίζεστε εδώ. Εδώ κάνετε ένα σόου σε επαγγελματικό επίπεδο, μπράβο σας! Είστε εξαιρετικοί! Τι να πούμε τώρα; Ο τρόπος που η Λουίζα χρησιμοποιεί την φωνή της, πως την βαθαίνει, πως την λεπταίνει, πως ξαφνικά αποκτάει όγκο, πως εκτοξεύεται, πως κρατιέται… Δηλαδή μπράβο σου, κορίτσι μου, τι να σου πω! Χίλια μπράβο».

«Έχουμε δουλέψει πολύ» έσπευσε να υπογραμμίσει ο Beast για να δώσει πάσα στον δημοφιλή καλλιτέχνη και κριτή του J2US να τονίσει, με νόημα, τα εξής. «Κι άλλοι έχουν δουλέψει, παιδιά! Η δουλειά δεν είναι το παν. Η δουλειά είναι επικουρικό στοιχείο. Δηλαδή είναι το συν, δεν είναι το άπαν και δεν είναι το πρώτο. Το πρώτο είναι να το έχεις! Να έχεις δηλαδή αυτή την φλόγα! Μετά η δουλειά, βέβαια, το βελτιώνει και το φτάνει σε πολύ υψηλά επίπεδα».

«Αν όμως δεν έχεις το πρώτο… Έχω δει ατάλαντους να δουλεύουν πάρα πολύ και να μην διορθώνονται σε τίποτα. Σε διαβεβαιώνω. Εδώ μαζί με την δουλειά υπάρχει και μια φλόγα και στους δυο σας, η οποία φαίνεται από χίλια μέτρα μακριά. Σπαρταράει και πάλλεται. Δεν το συζητάω, είστε υπέροχοι και μπράβο σας» συμπλήρωσε ο Σταμάτης Φασουλής απευθυνόμενος στο ζευγάρι του J2US το βράδυ του Σαββάτου στον Alpha.