Δεν έχουν τελειωμό οι καταγγελίες πως οι παίκτες του φετινού Survivor All Star τρώνε απροκάλυπτα. Μετά την αποβολή της Ασημίνας Χατζηανδρέου και της Κατερίνας Δαλάκα, ήρθε η αποβολή του Ηλία Γκότση και του Γιωρίκα Πιλίδη, όλοι γιατί πιάστηκαν να παραβιάζουν τους βασικούς κανόνες του Survivor, όπως το ότι απαγορεύεται να τρώνε κρυφά από την παραγωγή.

Τώρα, ένα νέο βίντεο καίει την παίκτρια της κόκκινης ομάδας του Survivor All Star, Αφροδίτη Σκαφίδα. Στο βίντεο, φαίνεται ξεκάθαρα η παίκτρια να έχει απομακρυνθεί από την παραλία και την καλύβα της και να ευχαριστεί, ίσως, κάποιον ντόπιο, ο οποίος της έφερε φαγητό.

Όπως παρουσιάζεται στο βίντεο που κυκλοφορεί από το nassosblog, η Αφροδίτη Σκαφίδα βγάζει μια μπάρα από το κόκκινο φούτερ της και την τρώει χωρίς να το γνωρίζει κανείς, εκτός από τον άνθρωπο που είναι μαζί της και, από ότι φαίνεται, της προμήθευσε την μπάρα.

«Το ρεπορτάζ μας λέει πως οι άνθρωποι που βρίσκονται στην Ελλάδα έχουν στα χέρια τους τρία βίντεο. Σε αυτό το βίντεο, η Σκαφίδα στέλνει τις ευχαριστίες της στον ντόπιο που της προμήθευσε την μπάρα. Ο κάθε παίκτης έχει μια κρυψώνα, στην οποία οι ντόπιοι πηγαίνουν και αφήνουν τροφή» είπε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

«Αυτό το βίντεο έχει τραβηχτεί τον πρώτο μήνα του Survivor και μου προκαλεί εντύπωση που δίνεται τώρα. Γνωρίζω πως δεν έχει ανταλλάξει μηνύματα με ντόπιους, ούτε είχε κάποια χρηματική συναλλαγή μαζί τους», ανέφερε ο Γρηγόρης Γκουντάρας για την Αφροδίτη Σκαφίδα.