Μια και μοναδική ψήφο πήρε ο Μάριος Πρίαμος στο χθεσινοβραδινό συμβούλιο του Survivor All Star και στο επεισόδιο το οποίο προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αποκάλυψε πως εκείνη τον ψήφισε.

Οι παίκτες της Κόκκινης Ομάδας, καθισμένοι γύρω από τη φωτιά ανέλυαν τα όσα έγιναν στο συμβούλιο και η Ευρυδίκη Παπαδόπουλου εξήγησε για ποιο λόγο ψήφισε τον Μάριο Πρίαμο.

«Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πήρες τόσες ψήφους εσύ και δεν πήρε ούτε μια ψήφο η Ελένη Χαμπέρη. Πάμε στον ενάμιση μήνα κι η Ελένη δεν έχει ψηφιστεί ποτέ. Μπορείτε να μου εξηγήσετε πως γίνεται αυτό;» είπε αρχικά η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου απευθυνόμενη στην Αφροδίτη Σκαφίδα στο Survivor.

«Εγώ τον ψήφισα (σ.σ. τον Μάριο) παιδιά και να σου πω γιατί; Γιατί είχα όλη την νύχτα μια Ελευθερία να κλαίει στην αγκαλιά μου κι όλο αυτό μας αποσυντόνισε σαν ομάδα και γιατί είναι δικά τους θέματα τι θα κάνουν, δεν με αφορούν. Όταν ζητήθηκε η άποψή μου τοποθετήθηκα, αλλά όταν έρχεσαι και βλέπεις αυτόν τον άνθρωπο να υποφέρει και δεν είναι θέμα αντρίκιο, είναι θέμα ανθρώπινο. Δεν παίρνεις το μαχαίρι στην πληγή, που πονά εκείνη την ώρα η Ελευθερία κι η κάθε Ελευθερία και το κάνεις έτσι; Κάνεις λίγο κάλμα, ζητάς και μια συγγνώμη και τέλος. Γιατί το φτάνεις στα άκρα, να γίνει όλη αυτή η βόμβα και μετά να ζητήσει… να πει απολογούμαι» πρόσθεσε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.