Ζωντανή μουσική, χορό, σάτιρα, stand up comedy και δύο ξεχωριστούς καλεσμένους σε ρόλο-έκπληξη, τον Γιώργο Καπουτζίδη και τη Νεφέλη Φασούλη, θα απολαύσουν οι τηλεθεατές στο νέο επεισόδιο της μουσικής κωμωδίας «Τα Νούμερα», που θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ1, την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023, στις 22:00.

Συγκεκριμένα, στο 20ο επεισόδιο της σειράς της ΕΡΤ με τίτλο «Ο κόσμος σου», θα δούμε πως: Ο Χόρχε Καπουτζίδης (Γιώργος Καπουτζίδης) και η Νεφελίτα Φασούλη (Νεφέλη Φασούλη) είναι ένα ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών-τραγουδιστών που διαπρέπουν στο Μεξικό ως πρωταγωνιστές τηλενουβέλας.

Στην Ελλάδα –όπως είναι φυσικό– κάνουν θραύση και όταν ανακοινώνεται ότι θα την επισκεφθούν, ο Τζόναθαν και ο Μενέλαος τους κλείνουν ένα secret gig στη «Μάντρα». Αυτό αναστατώνει τους ήρωές μας που όλοι λίγο-πολύ θέλουν να εκμεταλλευτούν την διεθνή δυναμική του ζευγαριού.

Ο Φοίβος για να κάνει μια διεθνή επιτυχία που να μιλάει για την Ξένια, η Δανάη για να κάνει ένα ντουέτο που θα κάνει θραύση στη Λατινική Αμερική, ο Θανάσης για να γίνει ο σεναριογράφος τους και ο Χάρης για να γίνει ο επίσημος μεταγλωττιστής τους.

Τα πράγματα όμως δεν πάνε καθόλου όπως τα περιμένουν, διότι ο Χόρχε έχει πάρει μια πολύ σημαντική απόφαση.

Δείτε φωτογραφίες από το επόμενο επεισόδιο: