«Θέλω να φύγω. Το εννοώ παιδιά, παθαίνω κρίσεις. Δεν είμαι τρελή» είπε με δάκρυα στα μάτια η Βρισηίδα Ανδριώτου στον Γιώργο Λιανό στο «Survivor All Star» που προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης (10/11) και άφησε «παγωτό» τους συμπαίκτες της.

Η παίκτρια αποχώρησε οικειοθελώς από το reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ εξαιτίας προβλημάτων υγείας που της προκλήθηκαν από την προηγούμενη συμμετοχή της σε αυτό και δεν είχε προλάβει ο οργανισμός της να αναρρώσει πλήρως.

Πόσα λεφτά όμως θα πάρει η Βρισηίδα Ανδριώτου για την τόσο σύντομη συμμετοχή της στο Survivor All Star;

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, η αμοιβή των παικτών του Survivor είναι στάνταρ και αγγίζει τα 5.000 ευρώ την εβδομάδα.

Ωστόσο, οι παίκτες φέρονται να έχουν κάνει συμφωνία με του Ατζούν Ιλιτζαλί πως αν φύγουν τον πρώτο μήνα της προβολής του Survivor να πάρουν όλο το ποσό του μήνα, δηλαδή 20.000 ευρώ.

Αυτό όμως ισχύει μόνο για τους παίκτες που θα αποχωρήσουν επειδή το έχουν συστήσει οι γιατροί της παραγωγής είτε από την ψηφοφορία του κοινού.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου, από την στιγμή που αποχώρησε οικειοθελώς δεν θα πάρει ολόκληρο το ποσό των 20.000 ευρώ αλλά μόνο τα 5.000 ευρώ για τη μια εβδομάδα που παρέμεινε στον Άγιο Δομίνικο.