Ο Mente Fuerte έστησε τηλεφωνική φάρσα στον Νίκο Μουτσινά το μεσημέρι της Παρασκευής (16/12). Ο τράπερ συστήθηκε στον παρουσιαστή του ΣΚΑΪ και στο «Καλό Μεσημεράκι» ως Διονύσης ο οποίος είναι οδηγός φορτηγού.

Ο «κολλητούλης» θέλησε να μιλήσει με τον Νίκο Μουτσινά για τα προσωπικά του ζητήματα και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει με τις γυναίκες.

«Εγώ δεν έχω προβλήματα με τις γυναίκες, γιατί είμαι παίκτης. Επειδή βλέπω ότι με την τηλεόραση δεν το ‘χεις, δεν είναι το δυνατό σου σημείο, έχω γράψει ένα τραγούδι που θέλω να το πούμε μαζί» είπε χαρακτηριστικά ο «Διονύσης» και είπε κάποιους από τους στίχους στον Νίκο Μουτσινά.

«Τη στιγμή που σου την κάνω, ξέρω πως σε χάνω. Είσαι η καψούρα μου και κάτι παραπάνω. Σαν σοκολάτα είμαστε γεμάτοι αδρεναλίνη, πέτα το μαγιό και κοίτα τι θα γίνει» του είπε ο «Διονύσης» και πρόσθεσε: «Εγώ το έγραψα μέσα στη νταλίκα. Εμένα με φωνάζουν Big D, γιατί με λένε Διονύση και είμαι μεγάλος».

«Εμένα με φωνάζουν Big D για άλλους λόγους» του απάντησε ο Νίκος Μουτσινάς, ενώ συμπλήρωσε με νόημα: «… γιατί είμαι μεγάλος dinosaur».