Ποια θέλει να γίνει το «Next Top Model»; Η απάντηση… απογοητευτική. Ο λόγος; Αν και ο δεύτερος κύκλος επεισοδίων έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει από το Σεπτέμβριο, οι υποψήφιες καλλονές που δηλώνουν συμμετοχή είναι λίγες.

Συγκεκριμένα, από τη στιγμή που αναδείχθηκε το πρώτο «Τop Model», οπότε και ξεκίνησε η υποβολή των αιτήσεων των κοριτσιών που ενδιαφέρονται για τον τηλεοπτικό τίτλο, μέχρι και σήμερα, αυτές δεν ξεπερνούν τις 300.

Αριθμός πολύ μικρός και αντιστρόφως ανάλογος με το μεγάλο ενδιαφέρον του καναλιού να βγάλει τη συγκεκριμένη τηλεοπτική παραγωγή και την επόμενη τηλεοπτική χρονιά. Και αυτό γιατί, από τις 300 κοπέλες που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον να συμμετάσχουν, κάποιες θα το ξανασκεφτούν και δεν θα εμφανιστούν, άλλες θα εμφανιστούν αλλά δεν θα πληρούν τις προϋποθέσεις.

Αποτέλεσμα; Η εταιρεία παραγωγής και ο Ant1 ανησυχούν για το πώς θα βγει εγκαίρως το τηλεοπτικό προϊόν με τόσο μειωμένο ενδιαφέρον. Ευχή και των δύο, οι 300 περίπου αιτήσεις να αυξηθούν κατά πολύ τις επόμενες ημέρες για να σωθεί το project.