Με μερικά διαστημικά τρέιλερ ο Αντώνης Κανάκης και οι συνεργάτες του, Χρήστος Κιούσης και Γιάννης Σερβετάς είχαν προετοιμάσει το τηλεοπτικό κοινό για την επιστροφή τους στην συχνότητα του Ant1. Το βράδυ της Δευτέρας (17/10), οι Ράδιο Αρβύλα έκαναν πρεμιέρα για 16η σεζόν και φυσικά, οι συντελεστές της εκπομπής ήταν… διαστημικοί.

Οι Ράδιο Αρβύλα εμφανίστηκαν ως ήρωες από τις δημοφιλείς ταινίες Σταρ Τρεκ και αφιέρωσαν ένα τραγούδι στο τηλεοπτικό κοινό.

Αφού, στο τρέιλερ είχαν αποφασίσει να μην μείνουν στη Γη, τελικά φαίνεται πως το ξανασκέφτηκαν και είπαν να μείνουν για λίγο στον πλανήτη προκειμένου να κάνουν μια εκπομπή.

«Σκοτ, κάνε μας να φαινόμαστε σαν κανονικοί άνθρωποι» είπε ο Αντώνης Κανάκης ως… κάπτεν και με το «μαγικό» άγγιγμα του Σκοτ έγιναν… άνθρωποι και πήραν τις θέσεις τους στο πλατό.

«Σας καλωσορίζουμε στην 16η σεζόν του Ράδιο Αρβύλα» είπε ο Αντώνης Κανάκης και ενημέρωσε τους τηλεθεατές πως τα 16 χρόνια είναι πολλά και πως μαζί με την εκπομπή έχουν μεγαλώσει και οι συντελεστές της, με τον έναν να μην βλέπει μακριά και τον άλλον να νιώθει πόνους στην πλάτη.

«Μεγαλώνουμε και πρέπει να πάμε γρήγορα. Δεν ξέραμε τι να βάλουμε στην σημερινή εκπομπή. Μας λείψατε» είπε μεταξύ άλλων ο Αντώνης Κανάκης.

Πώς υποδέχθηκε το twitter τους Ράδιο Αρβύλα – «Κλαίει η μάνα του Σπίλμπεργκ»

Οι χρήστες του twitter, δεν παρέλειψαν να σχολιάσουν την πρεμιέρα του Ράδιο Αρβύλα. Από τα πρώτα πράγματα που αναφέρθηκαν και έπεσαν στο… ιντερνετικό τραπέζι για συζήτηση ήταν τα εφέ στην αρχή αλλά και το τραγούδι που είπαν ο Αντώνης Κανάκης και οι συνεργάτες του.