Στις επιλογές των συνεργατών που έχει κάνει κατά καιρούς στην πορεία της επαγγελματικής της πορείας αναφέρθηκε η Ελένη Μενεγάκη το μεσημέρι της Τετάρτης (12/10) στον «αέρα» της εκπομπής της «Ελένη».

Όπως ανέφερε η παρουσιάστρια, στα χρόνια που βρίσκεται στην τηλεόραση έχει κάνει και λάθος επιλογές συνεργατών για τις οποίες, αν δεν τις είχε κάνει η ίδια, άνετα θα μπορούσε να υποστηρίξει πως έκανε εξυπηρέτηση σε κάποιον.

Μετά την προβολή ενός βίντεο η Ελένη Μενεγάκη πήρε το λόγο και ανέφερε: «Μου έρχονται διάφορα στο μυαλό, επειδή είμαι πολλά χρόνια στην ίδια δουλειά. Μου έρχονται και ανάποδα, δηλαδή εγώ η ίδια να έχω επιλέξει ένα πρόσωπο και να ‘χω πει “αν δεν σε είχα διαλέξει εγώ, θα έλεγα ότι κάποιος σε έφερε με το ζόρι στην εκπομπή μου, ότι κάνω κάποια εξυπηρέτηση”. Θέλω να πω ότι όλα μου έχουν τύχει ρε παιδί μου. Και μπορεί κάποιος άλλος να έλεγε “τώρα αυτή γιατί τον πήρε, ποιος ξέρει ποιανού να ήταν“, αλλά κι εγώ η ίδια να έχω αναρωτηθεί. Θέλω να πω ότι κάνουμε και λάθη, κάνουμε και σωστά. Όλα παίζουν».

«Τι θυμήθηκα! Στα τόσα χρόνια μου έρχονται διάφορα στο μυαλό», κατέληξε η Ελένη Μενεγάκη.