Στην παρέα του «The 2Night Show» και του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήρθε για πρώτη φορά την Δευτέρα (3/10) ο Διονύσης Μακρής. Ο αγαπημένος τραγουδιστής μίλησε για τη μεγάλη επιτυχία που ήρθε σε μικρή ηλικία, για τις καταχρήσεις και τους λάθος χειρισμούς που έκανε στην καριέρα του, για τις προτάσεις που σταμάτησαν να τον καλύπτουν επαγγελματικά, για τους φίλους που τον εκμεταλλεύτηκαν και εξαφανίστηκαν στα δύσκολα.

«Έδινα σε έναν φίλο μου όλα μου τα χρήματα για να πληρώνει λογαριασμούς και μου άφησε χρέος 1.500.000€. Για 10 χρόνια μπορεί να έβγαζα και 60.000 ευρώ, αλλά τα χαλούσα με φίλους σε κότερα και ελικόπτερα».

«Έκανα λάθη και εγώ στον χώρο. Επειδή ήμουν 23 όταν έκανα επιτυχία είχα έπαρση και έλεγα στους επιχειρηματίες “δεν θα μου πείτε εσείς τι θα κάνω”».

«Έχω δοκιμάσει τα πάντα. Έχω κάνει καταχρήσεις. Έκανα λάθη. Ακόμα και στα live μου. Ήμασταν 6ήμερο τότε, είχα 3-4 εκπομπές να πάω την ημέρα, γυρίσματα, φωτογραφίσεις. Υπήρχαν μέρες που ήμουν “αλλού” και στο μαγαζί και στις εκπομπές που εμφανιζόμουν. Όταν μετά από μια κατάχρηση σε βλέπεις, δεν καταλαβαίνεις τίποτα. Α, λες κούκλος, ωραίος, πώς τα λες έτσι ρε μεγάλε. Εδώ και δέκα χρόνια τα έχω κόψει όλα. Δεν πίνω, πιο πολύ έπινα για την παρέα. Δεν ήμουν ποτέ επιρρεπής. Εγώ πιο πολύ για την παρέα ήμουν, όταν έρχονταν στο καμαρίνι. Δεν ήμουν να κολλήσω με κάτι. Είχα κάνει 2-3 χοντρά πράγματα σε συναυλίες μου. Ευτυχώς τότε δεν είχαμε κινητά με κάμερες, ούτε social. Αν γινόταν σήμερα αυτό θα έπρεπε να αλλάξω χώρα».

Μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε πως ένιωσε μόνος σε δύσκολες στιγμές, όταν φίλοι του τού γύρισαν την πλάτη και εξαφανίστηκαν από τη ζωή του.

«Όταν ήθελα να είναι κοντά μου οι φίλοι μου, δεν με πήραν οι φίλοι μου ούτε μισό τηλέφωνο. Υπήρχαν περίοδοι στη ζωή μου που από το πολύ μακαρόνι μιλούσα ιταλικά».

Τι σχέση έχει με τον μεγάλο του γιο που ήρθε στη ζωή όταν εκείνος ήταν 17 ετών; Τι τον έκανε από ορκισμένο εργένη να παντρευτεί και να αποκτήσει και δεύτερο παιδί; Πώς κατάφερε να χάσει τα 52 κιλά που έβαλε στην καραντίνα; Χαρούμενος, ανανεωμένος και έτοιμος να κατακτήσει ξανά τις νυχτερινές πίστες, μίλησε στον Γρηγόρη για όλους και για όλα.

Στο πρώτο lockdown εξομολογήθηκε πως έφτασε τα 130 κιλά καθώς έτρωγε ασταμάτητα. «Έφτασα 130 κιλά. Όταν ξεκινάς την προσπάθειά σου – γιατί μετά είχα προβλήματα στον ύπνο μου από το βάρος μου -κι έτρωγα μόνο μπρόκολο και φακές. Στο lockdown, που δεν είχαμε τίποτα να κάνουμε, έτρωγα συνέχεια. Η γυναίκα μου είναι καλή μαγείρισσα και έκανε γιουβέτσι, πορτοκαλόπιτα, σοκολατόπιτα. Η μόνη μου γυμναστική ήταν να πηγαίνω έξω το σκύλο μου. Ξεκίνησα να τρώω δίχως αύριο και σηκώθηκα μια μέρα 130 κιλά» ανέφερε ο Διονύσης Μακρής και πρόσθεσε:

«Με έβλεπαν φίλοι και με έδειχναν με το δάχτυλο, ρε εσύ έγινες πορτιέρης. Πώς έγινες έτσι; Πώς κατάντησες έτσι; Σαν ελέφαντας έγινες. Εγώ για να πάω στα 120 κιλά έτρεχα 40χλμ., έκανα ποδήλατο, το έραψα, έκανα πολύ σκληρή διατροφή κι άντε να εξηγήσεις για αυτά τα δέκα κιλά, που είσαι ακόμα ευτραφής. Να λες έχω πεινάσει τόσο καιρό κι εσύ να με λες ελέφαντα; Δεν ξέρει ο άλλος τον αγώνα σου» ανέφερε ο Διονύσης Μακρής.

Παρότι έκανε εμφανίσεις στην περιφέρεια, στην Αθήνα δεν τον έχουμε δει τα τελευταία χρόνια.

«Η τελευταία μου συνεργασία ήταν με τον Αντύπα μετά δεν είχα προτάσεις που να με καλύπτουν και πήγα στη Θεσσαλονίκη».

Ακόμη αναφέρθηκε στον γιον γιο του που ήρθε στη ζωή όταν εκείνος ήταν 17 ετών, αλλά και στην απόφασή του να παντρευτεί και να αποκτήσει και δεύτερο παιδί.

«Επειδή στο πρώτο μου παιδί ήμουν 17 ετών δεν έζησα το μεγάλωμα του παιδιού, δεν ήμουν τόσο κοντά του. Οι σχέσεις μας είναι άριστες, ζει με τη μαμά του στο Λονδίνο».