«Τα εννέα ζευγάρια έχουν φτάσει ήδη εδώ και κάνουν τουρισμό. Θαυμάζουν τα τοπία και τους επιβλητικούς ναούς. Από το πρωί βρίσκονται εδώ για τις ανάγκες μιας φωτογράφησης, παντελώς ανυποψίαστοι. Σε λίγο ξεκινά το μαγικό τους ταξίδι, στα χνάρια του δράκου. Το Asia Express ξεκινά εδώ», ήταν τα λόγια του Πέτρου Πολυχρονίδη στην πρεμιέρα του νέου ταξιδιωτικού παιχνιδιού περιπέτειας του Star το βράδυ της Παρασκευής (30/9).

Στη συνέχεια, τα εννέα ζευγάρια που ετοίμασαν τις βαλίτσες τους και ταξίδεψαν μακριά από την Ελλάδα συστήθηκαν στο τηλεοπτικό κοινό με χαρακτηριστικό όλων το…χιούμορ!

Μαυρίκιος Μαυρικίου και Ιλάειρα Ζήση

Μπορεί αρχικά η Ιλάειρα να μην ήθελε να πάρει μέρος στο Asia Express, αλλά ο Μαυρίκιος κατάφερε να την πείσει.

Χριστίνα Κολέτσα και Maria Maroulis

Θέλουν να κερδίσουν, αλλά αν δεν τα καταφέρουν θα το ρίξουν στο τραγούδι

Βιβή Μπασινά – Κατερίνα Καλίνογλου/Kat Kat

Πανέτοιμες για το language και το body language

Γιώργος Μαυρίδης – Κρίστη Καθάργια

Ένα νιόπαντρο ζευγάρι με έντονη αίσθηση του χιούμορ

Νάσος Γαλακτερός – Παύλος Γαλακτερός

Πάνω από όλα είναι μπαμπάς και γιος!

Χρήστος Ζώτος – Στέλιος Λεγάκης

Δεν πτοούνται με τίποτα

Χριστίνα Παππά – Δημήτρης Παππάς

Αγαπησιάρικη η σχέση μαμάς και γιου

Κωνσταντίνος Βασάλος – Φίλιππος Ιωάννου/ Fipster

Οι διαφωνίες και τα πειράγματα πρωταγωνιστούν ανάμεσα στους δυο φίλους

Θεοδώρα Ρασέλ – Κλόντια Ρασέλ

Η Ρασέλ δηλώνει ότι δε θα μπορούσε να έρθει με κανέναν άλλο στο Asia Express

Η πρεμιέρα έκρυβε μια μεγάλη ανατροπή – «Έγινε αρπαχτή κανονικά και μας πήραν τα πάντα»

Μια μεγάλη έκπληξη-ανατροπή, όμως, περίμενε τα ζευγάρια του Asia Exrpess στην πρεμιέρα για το νέο παιχνίδι περιπέτειας του Star.

Τα 9 ζευγάρια φωτογραφίζονται αμέριμνα στον μυθικό ναό του Ankor στην Καμπότζη και απολαμβάνουν την άφιξη τους, όταν η ξαφνική παρουσία του Πέτρου Πολυχρονίδη τους επαναφέρει στην πραγματικότητα.

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης, αφού καλωσόρισε στην Καμπότση τα εννέα ζευγάρια – παίκτες του Asia Express, σήμανε την έναρξη του παιχνιδιού, ένα 24ωρο νωρίτερα από την προγραμματισμένη πρώτη ημέρα, με τους συμμετέχοντες να «παγώνουν» με την ανακοίνωσή του.

«To Asia Express ξεκινά τώρα, θα σας γνωρίσω και τους φίλους μου, την φρουρά του Asia Express, ενώ αυτή την στιγμή που ξεκινά το ταξίδι μας, είστε υποχρεωμένοι να παραδώσετε όλα τα προσωπικά σας αντικείμενα που έχετε πάνω σας, τα πάντα, χρήματα, κινητά τηλέφωνα, φαγητά, δώστε τα όλα στην φρουρά. Θα πρέπει να ντυθείτε κανονικά γιατί στους ναούς δεν επιτρέπεται αυτή η εμφάνιση και δεν πρέπει να φαίνονται οι ώμοι», ήταν η ανακοίνωση του Πέτρου Πολυχρονίδη, ο οποίος ανέτρεψε τον προγραμματισμό του παιχνιδιού.

«Μόνο που δεν μας έγδυσαν» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο γιος της Χριστίνας Παππά.

«Έγινε αρπαχτή κανονικά και μας πήραν τα πάντα! Τώρα που παραδώσατε όλα τα δικά σας πράγματα θέλω να σας ενημερώσω ότι θα μεταφερθούν στη συνέχεια σε σακίδια του Asia Express και στην πορεία θα λάβετε οδηγίες για το πως θα φτάσετε στα σακίδια σας» τόνισε, στη συνέχεια, ο παρουσιαστής του νέου ταξιδιωτικού πρότζεκτ του STAR..