Μία νέα σελίδα στη ζωή της άνοιξε η Μελίνα Νικολαΐδη, καθώς μετά την αποφοίτησή της από το Κολέγιο Αθηνών, αποφάσισε να σπουδάσει στο εξωτερικό και μάλιστα, υποκριτική!

Η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη, μετακόμισε στην Αγγλία και συγκεκριμένα στο Λονδίνο και εκεί τη συνόδευσε η μαμά της, η οποία παράλληλα, εμφανίστηκε και σε ένα φιλανθρωπικό γκαλά όπου διοργανώθηκε από τους Έλληνες ομογενείς. Μάλιστα, στην εκδήλωση ήταν και ο Παύλος Γλύξμπουργκ, ο οποίος χόρεψε και ζεϊμπέκικο, το τραγούδι «Πριν χαθεί το όνειρό μας».

Η Δέσποινα ήταν στο Λονδίνο για αρκετές ημέρες, περίπου για μία εβδομάδα, εκεί όπου βοήθησε τη Μελίνα να καθαρίσουν το νέο της σπίτι και φρόντισε για το φαγητό της το επόμενο διάστημα.

«Στην Αγγλία δεν πήγα ταξίδι αναψυχής, πήγα καταρχάς για να τακτοποιήσω το παιδί μου για τις σπουδές της, ήμουν αρκετές ημέρες εκεί και έτυχε να πέσει και το event. Καθάρισε το σπίτι η μανούλα, έβαλε τα σωστά πράγματα στην κατάψυξη, γιατί εκεί πολύ fish &chips, οπότε καταλαβαίνεις», είπε μεταξύ άλλων η Δέσποινα Βανδή στον Γρηγόρη Μπάκα και το «Πρωινό».