Το νεαρό μοντέλο εμφανίστηκε στο πλατό του GNTM για να διεκδικήσει μια καριέρα στο χώρο της μόδας. Μικροκαμωμένη για μοντέλο αλλά με εντυπωσιακό μαλλί, η 18χρονη Αθηνά από την Κύπρο κατάφερε να αποτελέσει αφορμή για ένταση ανάμεσα στους κριτές.

Οι κριτές χωρίστηκαν σε δύο «στρατόπεδα» με τη Βίκυ Καγιά και τον Τάσο Σοφρωνίου να τη θεωρούν ένα «απλό γλυκό κορίτσι που δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο της μόδας», ενώ ο Γιώργος Καράβας «τρελάθηκε» με τα χαρακτηριστικά του «μικρού προσώπου» της.

Η Σοφία Χατζηπαντελή αν και αρχικά σκεφτόταν να πει «όχι» τελικά έδωσε το πολυπόθητο «ναι» γιατί όπως είπε χαρακτηριστικά την παρατήρησε καλύτερα και πιστεύει πως το νεαρό μοντέλο θα «σκίσει» σε μεγάλα εξώφυλλα περιοδικών.

Η Αθηνά απογοητεύτηκε καθώς με δυο ναι και δυο όχι, δεν περνούσε στην επόμενη φάση του GNTM και ενώ αποχωρούσε με δάκρυα στα μάτια από το πλατό ο Γιώργος Καράβας έκανε την ανατροπή δίνοντάς της τη Wild Card του.

Μάλιστα, το γεγονός πως της έδωσε την wild card του αποτέλεσε αφορμή για ένταση με τους άλλους δυο κριτές, Βίκυ Καγιά και Τάσο Σωφρονίου οι οποίοι επέμεναν στην άποψη τους.

Ο Τάσος Σωφρονίου έγινε έξαλλος και ανέφερε: «Παλιά έπρεπε να πας σε ένα πρακτορεία, να βρεις ένα editor. Εμείς τι τραβούσαμε τότε με τα περιοδικά, που αν δεν σε γούσταρε, η editor μαύρη νύχτα που σε έφαγε. Σε παρακαλώ τώρα κι έχεις την κάθε ξινή, που αν δεν γούσταρε το κούρεμά σου, καριέρα σου εξαρτιόταν από το πως θα ξυπνούσε η ξινή. Είναι άδικο τώρα που είναι τόσο εύκολο, να είμαστε τόσο εύκολοι μαζί τους. Όχι!»

«Εγώ τα πρώτα 8 χρόνια οι δουλειές μου ήταν σε ένα low level» είπε ο Γιώργος Καράβας θέλοντας να υπερασπιστεί την απόφασή του.