Ένα από τα χαρακτηριστικά της Ελένης Μενεγάκη είναι πως είναι αυθόρμητη και δεν ντρέπεται να το δείξε και στον «αέρα». Ένα τέτοιο περιστατικό συνέβη και το μεσημέρι της Πέμπτης (30/06) στον «αέρα» της εκπομπής «Ελένη» του Mega.

Στην προτελευταία εκπομπή της φετινής σεζόν και λίγο πριν φύγει για τις καλοκαιρινές της διακοπές, η Ελένη Μενεγάκη ήταν χαλαρή και ευδιάθετη. Τα πειράγματα ανάμεσα στην παρουσιάστρια και στους συνεργάτες της έδιναν και έπαιρναν μέχρι που ο ήχος κλήσης ενός κινητού τηλεφώνου διέκοψε την ροή της εκπομπής.

Το κινητό τηλέφωνο που χτυπούσε ήταν της Ελένης Μενεγάκη. Και ενώ κανείς θα περίμενε πως η παρουσιάστρια θα πατούσε απόρριψη της κλήσης καθώς βρισκόταν στον τηλεοπτικό αέρα, εκείνη έκανε την ανατροπή και απάντησε.

Ποιος ήταν όμως στην άλλη άκρη της γραμμής και δεν μπορούσε η Ελένη Μενεγάκη να μην απαντήσει στην κλήση του; Ήταν ο κύριος Χρήστος, ο κύριος που έχει αναλάβει να φτιάξει τις γυψοσανίδες στο σπίτι της παρουσιάστριας του Mega.

«Είμαι στην εκπομπή κύριε Χρήστο. Να μιλήσουμε αργότερα για τις γυψοσανίδες μας; Συγγνώμη ε; Συγγνώμη, θα σας κλείσω» είπε η Ελένη Μενεγάκη στον κύριο Χρήστο.

Φυσικά, τα γέλια στο πλατό δεν άργησαν να ξεσπάσουν και η Ελένη Μενεγάκη δικαιολογήθηκε πως δεν έχει χώρο πλέον για να τοποθετήσει τα βιβλία της.