Με το τηλεοπτικό ρεπορτάζ ασχολήθηκε η εκπομπή Super Κατερίνα και η παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου μοιράστηκε τις σκέψεις της σε ότι αφορά την Φαίη Σκορδά και τη παραμονή της ή όχι στον Ant1 αλλά και την «κόντρα» που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Ιωάννα Μαλέσκου και τον Δημήτρη Παπανώτα.

Οι φήμες πως η Φαίη Σκορδά έχει θέσει ορισμένους όρους στον Ant1 προκειμένου να υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου της, αλλά οι όροι αυτοί ακόμα δεν έχουν γίνει δεκτοί με αποτέλεσμα η παρουσιάστρια να είναι ανοιχτή σε νέες προτάσεις από αντίπαλους σταθμούς, έχουν φουντώσει.

Η Κατερίνα Καινούργιου, με αφορμή όσα άκουγε να λέγονται μοιράστηκε τις σκέψεις της. «Η εκπομπή πια δεν συγκρίνεται ούτε με τη δικιά μας, είναι μια αμιγώς ενημερωτική εκπομπή. Κι εδώ να ήταν ο Γιώργος, αυτός θα το έπαιρνε επάνω του αυτό το κομμάτι. Και βλέπεις ότι τους βγαίνει. Ο Γιώργος ξέρει να το χειρίζεται αυτό καλύτερα από όλους όσοι είμαστε στην πρωινή ζώνη. Το έχει ο άνθρωπος. Αν η Φαίη, δεν ξέρω αν παραγκωνίστηκε, δεν ξέρω πώς νιώθει η ίδια, αλλά μπορεί και η ίδια να μην ήθελε να το κάνει όλο αυτό το ενημερωτικό.

Αλλά ο Ant1 προτιμά αυτή τη στιγμή που βλέπει τα νούμερα τον Λιάγκα και αφήνει πίσω ένα πρόσωπο το οποίο 10 χρόνια του έχει χαρίσει επιτυχίες και έσοδα; Ρωτάω», αναρωτήθηκε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Η Φαίη είναι από τα πιο εμπορικά πρόσωπα και η ψυχαγωγία φέρνει χρήματα. Και η εμπορικότητα ενός προσώπου μετράει πολύ. Μου κάνει εντύπωση που ο Ant1 δεν προστατεύει, δεν μπορεί να αξιοποιήσει ένα πρόσωπο που δέκα χρόνια φέρνει μόνο επιτυχίες και λεφτά, επειδή το τελευταίο τετράμηνο εκτοξεύθηκαν τα νούμερα. Εντάξει ο Γιώργος το χειρίζεται καλύτερα, αλλά μου κάνει εντύπωση, Από ό,τι ξέρω ο Λιάγκας κάνει κουμάντο», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καινούργιου.

Κατερίνα Καινούργιου: «Εγώ με την Σταματίνα Τσιμτσιλή όταν κάτι λέγαμε, δεν ξεκατινιαζόμασταν στον αέρα»

Η δημόσια αντιπαράθεση της Ιωάννας Μαλέσκου με τον Δημήτρη Παπανώτα ήταν ένα ακόμα θέμα με το οποίο ασχολήθηκε η εκπομπή Super Κατερίνα και τότε η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να δώσει μια συμβουλή στην παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ.

Αρχικά, η Κατερίνα Καινούργιου είπε για την Ιωάννα Μαλέσκου: «Την πάτησε η Ιωάννα γιατί είναι το ίδιο που είχε γίνει παλιά και με εμάς. Λέει δεν το έχω δει το απόσπασμα, αλλά μου μετέφεραν. Αχ βρε Ιωάννα μου την έχω πατήσει κι εγώ έτσι στο παρελθόν και πια το έχω σταματήσει αυτό το… χόμπι. Πρέπει να το δεις γιατί στα μεταφέρουν αλλιώς».

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια εξομολογήθηκε: «Όλα δεν λύνονται με απάντηση μέσα από τις εκπομπές. Εγώ τουλάχιστον με την Σταματίνα Τσιμτσιλή, όταν κάτι λέγαμε και με την Σταματίνα και με την Μαίρη Παλιαλέξη και με τον Δημήτρη Παπανώτα και με τον Θέμη Μάλλη, παίρναμε τηλέφωνο και το λύναμε. Δεν ξεκατινιαζόμασταν στον αέρα».

«Της τα μεταφέρουν νομίζω λάθος της Ιωάννας», κατέληξε η Κατερίνα Καινούργιου.