Η τηλεοπτική σεζόν φτάνει στο τέλος της και οι φήμες για τα επόμενα βήματα τόσο της Φαίης Σκορδά όσο και της Ιωάννας Μαλέσκου έχουν «φουντώσει» για τα καλά. Ειδικά, τα δημοσιεύματα τα οποία αφορούν τη Φαίη Σκορδά είναι πολλά και αναφέρουν πως η παρουσιάστρια του Ant1 έπειτα από εννέα χρόνια συνεργασίας με τον σταθμό και με δεδομένο πως το συμβόλαιο της λήγει σε ένα μήνα, βρίσκεται ήδη εκτός του καναλιού.

Star Channel, ΣΚΑΪ και Mega, σύμφωνα με τις ίδιες φήμες έχουν μπει στο… παιχνίδι της διεκδίκησής της καθώς επιθυμούν να την εντάξουν στο δυναμικό τους.

Το πρωί της Τρίτης (28/06), η εκπομπή Super Κατερίνα αναφέρθηκε στα τηλεοπτικά… πέρα – δώθε και η Κατερίνα Καινούργιου, αν και απέναντι από τη Φαίη Σκορδά τάχθηκε υπέρ της.

«Σε αυτά που ενδιαφέρουν εμένα. Η Μαλέσκου θα πάει με τον Λιάγκα;» ρώτησε η Κατερίνα Καινούργιου και ενημερώθηκε από το ακουστικό της πως είναι πιθανό η Φαίη Σκορδά να αποχωρήσει από τον Ant1.

«Εγώ δεν ξέρω, διαβάζω και να τοποθετηθώ παρόλο που είναι απέναντι. Θεωρώ ότι είναι άκομψο αυτό που γίνεται στη Φαίη τον τελευταίο καιρό. Δηλαδή μπορεί να θέλει να πάρει μία απόφαση για τους Χ, Ψ λόγους να κάνει κάτι τελείως μόνη της. Δεν μπορώ να βλέπω την απέναντι εκπομπή, καμιά φορά τη βλέπω στο youtube για να δω τι κάνουν. Όλο αυτό που γίνεται, ότι ο ένας φεύγει, ο άλλος μένει, δεν είναι ωραίο και για την ίδια. Οπότε ας την αφήσουν λίγο να το χειριστεί η ίδια και μετά ας γίνει ο πανικός. Χωρίς να φταίει η ίδια. Η ίδια δεν έχει πετάξει κάποια σπόντα. Αυτό» είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καινούργιου.

Κατερίνα Καινούργιου για Ιωάννα Μαλέσκου: «Μπορεί να μην είναι δικιά της ευθύνη που τόσο καιρό δεν ήταν αυθόρμητη»

Η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε όμως και δηλώσεις της Ιωάννας Μαλέσκου και το τηλεοπτικό της μέλλον στο ΣΚΑΪ.

«Είναι μια παρουσιάστρια που τον τελευταίο καιρό – και την καταλαβαίνω γιατί κι εγώ έτσι είμαι – που λέει, οπότε αυτό είναι ένα καλό κομμάτι, γιατί έχει αρχίσει και φαίνεται ο αυθορμητισμός της. Μπορεί να μην είναι δικιά της ευθύνη που τόσο καιρό δεν ήταν αυθόρμητη, δεν ξέρετε ποιοι την καθοδηγούν ή τι συμβουλές της έχουν δώσει. Δεν ξέρεις πώς την έφεραν και πώς τη χειρίστηκαν. Από εκεί και πέρα έχει δεχθεί και μια τεράστια επίθεση, άδικη για εμένα, Παιδιά η Μαλέσκου είναι καλό παιδί. Γενικότερα πολλές φορές προβληματιζόμουν. Ίσως κάποιες φορές να την μπρίζωναν, υπήρχε και μια παρεξήγηση μεταξύ μας, της τα είχαν μεταφέρει λίγο αλλιώς, βλέπω όμως την τεράστια αγάπη που έχει στα ζωάκια. Κι εγώ όταν βλέπω ανθρώπους που έχουν τόση αγάπη στα ζωάκια, μου δείχνει στοιχεία ενός καλού χαρακτήρα. Μήπως δεν της δόθηκαν οι σωστές ευκαιρίες; Μήπως δεν την καθοδήγησαν σωστά; Μήπως την έβαλα σε μία άλλη γραμμή που δεν έπρεπε;» ανέφερε η παρουσιάστρια του Alpha.

Ιωάννα Μαλέσκου: «Δεν ρίχνουμε σπόντες, μεταξύ σοβαρού και αστείου λέμε αλήθειες»

Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» συνάντησε την Ιωάννα Μαλέσκου και ρωτήθηκε για το τηλεοπτικό της μέλλον στον ΣΚΑΪ.

«Συνεχίζουμε μέχρι τις 15 Ιουλίου, μέχρι νεωτέρας. Δεν ρίχνουμε σπόντες, αλλά είμαστε σε ένα αντικείμενο που δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει. Έχει ημερομηνία λήξης η τηλεόραση, οπότε χαριτολογώντας, μεταξύ σοβαρού και αστείου λέμε αλήθειες», είπε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Όταν ρωτήθηκε για τα επόμενα τηλεοπτικά της σχέδια, η Ιωάννα Μαλέσκου απάντησε: «Αυτό δεν είναι κάτι που θα σας απαντήσω. Ό,τι είναι να γίνει, όταν είναι να γίνει θα ανακοινωθεί».