Αφοπλιστικά όπως συνηθίζει μίλησε ο Νίκος Αποστολόπουλος στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» την Τετάρτη (22/6), με παρουσιάστρια την Κατερίνα Καινούργιου και στην Μένια Κούκου και «δίκασε» τόσο τον Γιώργο Καράβα όσο και τον Άγγελο Μπράτη.

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας με αφορμή τις δηλώσεις του Γιώργου Καράβα, που είπε ότι δεν έχουν συνεργαστεί ποτέ στο παρελθόν, θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και έτσι θυμήθηκε ένα άγνωστο περιστατικό με εκείνον.

«Εγώ ήμουν σύμβουλος μόδας σε ένα καταπληκτικό περιοδικό. Ειδικά για τον Γιώργο Καράβα εγώ είχα πει να τον πάρουν. Ίσως δεν τα ξέρει αυτά ο Γιώργος Καράβας που φοράει και τα ρούχα μου. Θυμάμαι, αυτός δεν το θυμάται, ότι είχαμε μεγάλη δυσκολία για να τον φωτογραφίσουμε και ο φωτογράφος έλεγε “μην με βάζετε να τον φωτογραφίσω, είναι αγγούρι”. Δεν συμφωνώ στο “αγγούρι”, αλλά δυστυχώς δεν το έχει για φωτογράφιση» σημείωσε και μετά ήταν η σειρά του Άγγελου Μπράτη να περάσει από την… αιχμηρή του γλώσσα:

«Τι να πω; Τον Άγγελο Μπράτη, αν δεν υπήρχε η Βίκυ Καγιά να τον πάρει (στο GNTM), δεν θα τον ήξερε ουδείς. Να το ξεχάσει το έργο και να κάνει κανένα φορεματάκι. Όταν δεν κάνεις τηλεόραση, δεν σε θυμάται κανείς από αυτούς» πρόσθεσε ο Νίκος Αποστολόπουλος.