Είναι γνωστό πως η Κατερίνα Καινούργιου επιθυμεί να παντρευτεί και να γίνει μητέρα. Συχνά πυκνά έχει εκφραστεί μέσα από την εκπομπή της «Super Κατερίνα» πως δεν έχει υπάρξει τυχερή στις σχέσεις της, αν και έχει παραδεχτεί γι’ αυτές πως το μεγάλο της λάθος είναι ότι δίνεται πάρα πολύ, γεγονός που μπορεί να θεωρείται από την άλλη πλευρά και ως «καταπίεση».

Επίσης έχει δηλώσει πως θα ήθελε να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με έναν άνδρα όπως ο αγαπημένος φίλος της Νίκος Κοκλώνης που είναι δοτικός άνθρωπος και καλόκαρδος.

Έχει γνωστοποιήσει την απόφαση και κίνησή της, στην οποία προέβη να καταξύψει ωάρια και πρόσφατα αντέδρασε έντονα στη δήλωση του Βαλάντη, με αφορμή την κριτική που δέχτηκε ο τραγουδιστής όσο ήταν στο Survivor: «έχω παιδάκια και αυτό που κάνατε είναι ακόμα μεγαλύτερο σφάλμα. Κάντε λοιπόν παιδάκια, να προσφέρετε κάτι και εσείς παραπάνω όπως πρόσφερα κι εγώ». Η παρουσιάστρια τότε δήλωσε: «Εγώ δεν έχω παιδάκια και προσπαθώ και δεν μπορώ. Τι σημαίνει; Ότι δεν προσφέρω κάτι; Είπατε ότι όσοι δεν έχουν παιδάκια δεν προσφέρουν κάτι; Αυτό είπατε».

Μεσοβδόμαδα δε, την έπιασαν τα κλάματα όταν αναφέρθηκε στις γυναίκες, οι οποίες προσπαθούν να αποκτήσουν ένα παιδί.

Αφορμή στάθηκε μια είδηση για την Τζένη Μπαλατσινού, για την οποία η γνωστή παρουσιάστρια είπε: «Την θαυμάζω γιατί, συγκινούμαι που το λέω, όταν μια γυναίκα θέλει να κάνει παιδί, δεν υπάρχει δε μπορείς. Έχει προχωρήσει η επιστήμη και η κοινωνία μας που μπορείς να αποκτήσεις παιδάκι. Έχει μιλήσει και η ίδια δημόσια για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε. Επειδή θέλω και εγώ να κάνω ένα παιδάκι και πολλές φορές τώρα που μεγαλώνω, αναρωτιέμαι συνέχεια μήπως πολλά πράγματα είναι μάταια, προχωράει η ζωή μας και… Με πιάνουν τα ψυχολογικά μου. Περνάει ο χρόνος, το αφήνεις», δήλωσε τότε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Χθες Παρασκευή (17/6) λοιπόν, ένα ιδιαίτερο μήνυμα από θαυμαστή της έλαβε στο κινητό της η Κατερίνα Καινούργιου και θέλησε να το μοιραστεί με την παρέα της στη «Super Κατερίνα», αλλά και με τους τηλεθεατές της.

Όπως είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια: «Άνοιξα το Instagram μου και έλαβα ένα μήνυμα που γράφει: “Κατερίνα μου καλησπέρα. Είμαι διαθέσιμος να σου κάνω ένα παιδί όποτε είσαι έτοιμη. Έχω πολύ καλά γονίδια και είμαι και στην αεροπορία. Δεν θα πεινάσουμε ποτέ Κατερίνα μου. Εκτός αν μπει ο Ερντογάν. Περιμένω την απάντησή σου”».

Οι συνεργάτες της παρουσιάστριας ξέσπασαν σε γέλια κι εκείνη έδωσε διαφημίσεις για να το σκεφτεί και να.. ψάξει το προφίλ του, όπως υπογράμμισε.

Με την επιστροφή στον αέρα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος τη ρώτησε αν αποφάσισε κι εκείνη απάντησε: «Τα γονίδια δεν φαίνονται και τόσο καλά…».