Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό» ήταν ο Χάρης Ρώμας, το πρωί της Παρασκευής (27/05). Στο «κλείσιμο» της συζήτησής του, με τους Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα, ο Χάρης Ρώμας θέλησε να αναφερθεί στην «αγαπημένη» του παρουσιάστρια και τότε εκείνη με μια φράση κατάφερε να πυροδοτήσει εκ νέου τις φήμες πως αλλάζει ζώνη η εκπομπή «Πρωινό».

Συγκεκριμένα, όταν ο Χάρης Ρώμας ανέφερε: «Θα έρθω στην αρχή της σεζόν για να φέρω γούρι στην αγαπημένη μου Φαίη Σκορδά», εκείνη χαμογέλασε με νόημα και είπε: «Ελπίζω να με βρεις εδώ…».

Ο Χάρης Ρώμας, εμφανώς αμήχανος από αυτό που μόλις είχε ακουστεί, πρόσθεσε: «Είμαι σίγουρος ότι και θα σε βρω και θα αγκαλιαστούμε πολύ χαρούμενοι αγάπη μου».

«Πάντα», σχολίασε η Φαίη Σκορδά συνεχίζοντας να χαμογελά διάπλατα και κοιτώντας μια την κάμερα και μια τον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος με τη σειρά του γελούσε νευρικά.

Υπενθυμίζεται πως, σύμφωνα με τις διαρροές, η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας πραγματοποιούν ραντεβού με τους ιθύνοντες του Ant1 προκειμένου να πάρουν τηλεοπτικό διαζύγιο και να κάνουν διαφορετικές εκπομπές, χωρίζοντας την ζώνη, την οποία κατέχουν τώρα με το «Πρωινό», στα δυο.