Βραδιά αποχώρησης θα είναι η αποψινή για το Survivor αφού ένας από τους τέσσερις υποψήφιους θα δει την πόρτα της εξόδου. Ασημίνα Χατζηανδρέου, Απόστολος Ρουβάς, Κωνσταντίνος Εμμανουήλ και Άρης Σοϊλέδης είναι οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Μόνο ένας θα αποχωρήσει όμως από το Survivor. Σύμφωνα με τα spoiler τα οποία κυκλοφορούν ο παίκτης ο οποίος συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους του τηλεοπτικού κοινού είναι ο Απόστολος Ρουβάς και είναι αυτός που θα αποχωρήσει από το Survivor.

Survivor – spoiler: Σκάει οικειοθελής αποχώρηση – Αναταράξεις στην κόκκινη ομάδα

Όμως τα spoiler δεν σταματούν εδώ αφού αναφέρουν πως θα «σκάσει» ακόμα μια αποχώρηση, οικειοθελής αυτή τη φορά. Συγκεκριμένα, οι διαρροές αναφέρουν πως η παίκτρια η οποία ανακοίνωσε στην παραγωγή πως θέλει να αποχωρήσει από το Survivor είναι η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και θα επικαλεστεί προσωπικούς λόγους.

Με την αποχώρηση της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου, η Κόκκινη Ομάδα θα «διαλυθεί» και θεωρείται πιθανό η παραγωγή να θελήσει να «ανακατέψει» ξανά τις ομάδας και να διαλύσει το δίδυμο Άρη Σοϊλέδη – Γιώργου Ταλάντσεβ.