Καλεσμένη στην εκπομπή «Κυψέλη» της ΕΡΤ βρέθηκε την Δευτέρα (9/5) η Βάνα Πεφάνη και υπήρξε άκρως εξομολογητική για την παιδική και εφηβική της ηλικία, αλλά και το πως η ίδια κατέληξε στο να γίνει ηθοποιός και να συνεχίσει την υποκριτική.

Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο τίμημα που είχε αυτή της η επιλογή της. Η Βάνα Πεφάνη αποκάλυψε πως αυτή της η απόφαση είχε ως αποτέλεσμα να σταματήσει να μιλάει με τον πατέρα της για 5-6 χρόνια μέχρι τη στιγμή που από κοινού αποφάσισαν ότι έχει τραβήξει αρκετά όλο αυτό.

«Η απόφασή μου να γίνω ηθοποιός είχε τίμημα. Τα πρώτα χρόνια δε μιλιόμασταν με τον πατέρα μου. Από τα 18 μου μέχρι τα 23-24 δε μίλαγα με τον πατέρα μου. Η μαμά μου πάνω στον πρώτο χρόνο, έκανε τα κονέ της με τον διευθυντή της σχολής μου. Κατάλαβε ότι πρέπει να το κάνω. Ο πατέρας μου άργησε να το δεχτεί και να μου μιλήσει. Είμαστε πολύ εγωιστές και οι δυο. Κάποια στιγμή και οι δυο αποφασίσαμε ότι παρατράβηξε. Μέσω της μητέρας μου έγινε η ένωση. Οι γονείς μου ήταν χωρισμένοι» είπε.

Σε άλλο σημείο η Βάνα Πεφάνη εξομολογήθηκε: «Τότε, δεν καταλάβαινα ότι μου έλειπε η στήριξή του. Είχα τέτοια δυναμική που νόμιζα ότι δε χρειαζόμουν κανέναν. Τώρα που το βλέπω, ναι μου έλειπε. Ο πατέρας μου ερχόταν κρυφά στο θέατρο. Δεν ήξερα ποτέ ότι ήταν εκεί. Ήθελε να διαπιστώσει, να ελέγξει ότι είμαι οκ» επεσήμανε.

Όσο για τον ρόλο που την δυσκόλεψε πολύ, ομολόγησε: «Με δυσκόλεψε πάρα πολύ ο ρόλος μου στο θεατρικό του “Boys don’t cry” που έκανα ένα κορίτσι που ήταν αγόρι. Ζούσα σαν αγόρι. Απαγόρευσα στον εαυτό μου το βάψιμο. Έκοψα πολύ κοντά τα μαλλιά μου, φόραγα μόνο παντελόνια, έκανα skateboard» περιέγραψε.

Η ηθοποιός προέβη και σε άλλη αποκάλυψη, αφού όπως είπε για πολλά χρόνια μετέφερε τα ρούχα της στο σπίτι της μητέρας της, όπου εκείνη τα έπλενε, τα σιδέρωνε και της τα επέστρεφε μοσχομυριστά. Κάπως έτσι, η Βάνα Πεφάνη μαρτύρησε πότε έβαλε για πρώτη φορά στη ζωή της πλυντήριο…

«Πήγαινα τα ρούχα να μου τα πλύνει η μαμά. Δεν ξέρω να σιδερώνω. Έβαλα το πρώτο μου πλυντήριο πριν από 10 χρόνια, το ‘πα! Τα ρουχαλάκια πήγαιναν ερχόντουσαν κουκλάκια», ανέφερε χαρακτηριστικά η Βάνα Πεφάνη.