Τεταμένο είναι το κλίμα ανάμεσα στον Άρη Σοϊλέδη και τον Τάκη Καραγκούνια. Ο μισθοφόρος, κατά το χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor μίλησε με άσχημα λόγια για τον ποδοσφαιριστή, εξαιτίας του ότι παραβίασε βασικό κανόνα του Survivor και επικοινώνησε με την Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, ο Τάκης Καραγκούνιας ανέφερε: «Χθες δικαιώθηκα έστω μακροπρόθεσμα κι είχα την υπομονή, το σθένος και τη δύναμη να μπορέσω να αντισταθώ σε αυτούς. Έλαμψε η αλήθεια και ξεσκεπάστηκαν. Θα πρέπει επιτέλους να φερθεί σαν άντρας κι όχι σαν παιδάκι. Έχεις κλέψει από εμάς το να είμαστε όλοι ίσοι. Είσαι ένας τιποτένιος κλέφτης, που είχες επικοινωνία έξω. Έχεις επικοινωνία για να σου λέει η κοπέλα σου τι γίνεται εδώ μέσα. Σου είπε ότι ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ ανέφερε όσα έκανες με την Σοφιάνα, ας μην τα έκανες. Σε έβγαλε στη φόρα κι έπεσες σαν τον ποντικό στη φάκα. Είπες στον Εμμανουήλ ότι ξέρω τι λες έξω και σε παρακαλώ να διορθώσεις γιατί πάω για γάμο και με έχεις κάψει με όσα έχεις πει για εμένα και την Σοφιάνα».

«Δεν ντρέπεστε ρε κλεφτοκοτάδες, που κλέψατε και θέλετε να είμαι ήρεμος; Ποιον κοροϊδεύεις ρε Ταλάντσεβ; Φύγε μακριά από αυτόν γιατί είσαι και καλός παίκτης. Δεν βλέπεις ότι παραποιεί και λέει ψέματα για να επικρατήσει αυτός; Δεν ντρέπεται που ετοιμάζεται λέει για γάμο και κάνει όλα αυτά τα αίσχη και τα έκτροπα εδώ μέσα;» είπε σε άλλο σημείο ο Τάκης Καραγκούνιας.

Μαρία Αντωνά: Έχω το δικαίωμα να μη θέλω να αναφέρεται το όνομα μου στο Survivor, αλλά βλέπω ότι δεν το σέβεται κανείς

Η Μαρία Αντωνά, μέσα από τον «αέρα» της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» θέλησε να απαντήσει στα όσα είπε ο Τάκης Καραγκούνιας για τον σύντροφό της, Άρη Σοϊλέδη. Αφού προβλήθηκαν τα σχετικά αποσπάσματα, η δημοσιογράφος ανέφερε: «Πού ξέρει πόσα κιλά ήταν ο Άρης πριν μπει στο παιχνίδι; Τον ζύγισε; Ζυγαριά είναι; Από την πρώτη μέρα που πήγε ο Άρης είναι πρόβλημα για τον Τάκη. Λογικό είναι να είναι πρόβλημα, πέντε στα πέντε είναι πολλές οι νίκες Τάκη μου.  Με ποιον τρόπο προσπαθεί δύο βδομάδες να τον ξεσκεπάσει; On camera; Στην παραγωγή; Στους παίκτες; Πού; Τι προσπαθεί να κάνει δηλαδή; Πού υπήρξε ρουφιάνος κι έλεγε αυτά τα πράγματα;»,

«Και εγώ έχω δικαίωμα να μη θέλω να αναφέρεται το όνομα μου στο Survivor, αλλά βλέπω ότι δεν το σέβεται κανείς. Συνεχίζουν εκεί κάθε μέρα», κατέληξε η Μαρία Αντωνά.