Μετά το τέλος του χθεσινοβραδινού συμβουλίου του Survivor, οι παίκτες της Κόκκινης και της Μπλε ομάδας επέστρεψαν στην παραλία και όλοι συζητούσαν τις υποψηφιότητες προς αποχώρηση. Υπενθυμίζεται πως στον τάκο έχουν βγει ο Τάκης Καραγκούνιας, η Βρισηίδα Ανδριώτου και η Σοφιάνα Αβραμάκη.

Οι δυο ομάδες, χωρισμένες σε διαφορετικά σημεία της παραλίας, συζητούσαν τα όσα έγιναν λίγη ώρα νωρίτερα. Η Κόκκινη ομάδα αναρωτιόταν για τον τρόπο που οι αντίπαλοι τους ψήφισαν τους υποψήφιους προς αποχώρηση και έκαναν λόγω για «λάθος ψηφοφορία».

«Όταν ξεκινάει όλη η ομάδα και δεν ψηφίζει σωστά, γιατί να φταίει μόνο ένας;» ρώτησε η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Την ίδια ώρα, στην Μπλε ομάδα επικρατούσε αναβρασμός καθώς υπήρξαν άτομα τα οποία ζητούσαν τον λόγο από την Στέλλα για τον τρόπο με τον οποίο ψήφισε. Μάλιστα, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ μπήκε στη μέση και φώναξε στους συμπαίκτες του: «Αφήστε την ήσυχη, την έχετε βάλει στη γωνία. Την καθοδηγείτε για το τι έπρεπε να έχει κάνει».

Ο Άρης Σοϊλέδης και ο Γιώργος Ταλάντσεβ επικοινώνησαν με την Ελλάδα μέσω ενός κινητού τηλεφώνου το οποίο προμηθεύθηκαν από ντόπιο. Η παραγωγή τους τιμώρησε τους δύο παίκτες και ο Τάκης Καραγκούνιας είναι βαθιά ικανοποιημένος που αυτό ήρθε στο φως και έγινε γνωστό στους παίκτες του Survivor.

«Ξεσκεπάστηκε η συμμορία που υπάρχει στο Survivor. Ο Άρης να ξέρει τι γίνεται έξω και εμείς να μην ξέρουμε τίποτα. Με πειράζει να ξέρει κάποιος το τι λέω στις προσωπικές μου συνεντεύξεις και το τι λέει ο κόσμος έξω για εμάς» είπε ο Τάκης Καραγκούνιας στην κάμερα του Survivor και πρόσθεσε: «Αποκαλυφθήκατε. Βγήκα αληθινός. Θα το δει και το κοινό. Που έχετε επικοινωνία με τον έξω κόσμο. Ξ…ες. Θα λάμψει η αλήθεια».

Η επόμενη ημέρα ξημέρωσε και η Σοφιάνα Αβραμάκη, στην προσωπική της συνέντευξη σχολίασε πως δεν είναι χαζή και πως πιστεύει ότι ο λόγος που ψηφίστηκε είναι εκδικητικός.

Απογοητευμένη με τον Σπύρο Μαρτίκα ο οποίος την ψήφισε φάνηκε η Βρισηίδα Ανδριώτου η οποία σχολίασε ότι: «Ο Τάκης βγήκε αληθινός. Η συμμορία έπαιξε έναν πολύ σημαντικό ρόλο χθες. Το έκαναν για να διώξουν εμένα, και ο Άρης, για να προστατεύσουν την Σοφιάννα. Αυτός που με απογοήτευσε ήταν ο Σπύρος».

«Όταν ψηφίστηκε η Βρισηίδα έμεινα με το στόμα ανοιχτό. Πήρε μαζί της και τον Μαρτίκα, μέγιστη κ…μπα. Όταν κάνεις μια δράση έχεις και μια αντίδραση. Δεν γίνεται η Στέλλα να μην αντιδράσει σε αυτό που της έκαναν» είπε η Ασημίνα Χατζηανδρέου και πρόσθεσε: «Είναι απαράδεκτο εμείς να κλαίμε και να περιμένουμε τις επικοινωνίες και άλλοι να ξέρουν τι γίνεται έξω. Ο νικητής πρέπει να είναι κάποιος που παίζει σωστά και με τους όρους. Ο Άρης δεν το έκανε αυτό. Θα τον τιμωρήσει, όχι μόνο η παραγωγή αλλά κι ο κόσμος».

Η «αποκάλυψη» της Βρισηίδας Ανδριώτου για τον Άρη Σοϊλέδη

Σε μια «αποκάλυψη» προχώρησε η Βρισηίδα Ανδριώτου μιλώντας με τις συμπαίκτριες της καθώς όπως τους είπε, ο Άρης Σοϊλέδης, μετά την επικοινωνία που είχε με την Ελλάδα, έπιανε όσους είχαν κάνει δηλώσεις για εκείνον και την Σοφιάνα Αβραμάκη και τους έλεγε να ανακαλέσουν καθώς το είδε στο YouTube και δεν ισχύει.

Λίγο πριν φύγουν για τον αγώνα, τα αίματα άναψαν ανάμεσα στον Τάκη Καραγκούνια και τον Άρη Σοϊλέδη. Ο Μισθοφόρος «έκραζε» τον ποδοσφαιριστή για το γεγονός ότι παραβίασε τους κανόνες του Survivor. «Δεν ντρεπόσαστε παλιοκλεφτοκοτάδες!» φώναξε ο Τάκης Καραγκούνιας.  «Ότι γουστάρω θα κάνω» αποκρίθηκε ο Άρης Σοϊλέδης.

Στα όρια του ο Τάκης Καραγκούνιας

Αυτό προκάλεσε ένα ακόμα ξέσπασμα του Τάκη Καραγκούνια στην κάμερα του Survivor. «Θα πρέπει να συμπεριφέρεται σαν άνδρας και όχι σαν μικρό αγοράκι. Έχεις κλέψει από εμάς το να είμαστε ίσοι. Είσαι ένας τιποτένιος κλέφτης. Το μόνο που είχες κάνει ήταν να επικοινωνείς με τους έξω με το κινητό που βρήκες. Αυτό που έκανες ήταν να επικοινωνείς με τον έξω κόσμο και να σου λένε ότι γίνεται εδώ μέσα. Δεν σου φταίει κανένας. Πήγες στον Εμμανουήλ, και του είπες ότι ξέρω τι έχεις πει και να επανορθώσεις γιατί με έχεις κάψει γιατί πάω για γάμο» είπε ο παίκτης.

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Φύγε όσο είναι καιρός Ταλάντσεβ από κοντά του μπας και σωθείς! Μιλάει συνέχεια για γάμο και για γάμο με την κοπέλα του και κάνει τα έκτροπα εδώ μέσα. Εδώ και δυο εβδομάδες παλεύω να τον ξεσκεπάσω. Δεν είμαι ρουφιάνος αλλά θέλουμε να παίζουμε με ίσους όρους. Να το ξέρει ο κόσμος, ότι είναι ένας κλέφτης».

Η «προδομένη» Βρισηίδα Ανδριώτου

Οι παίκτες των δυο ομάδων του Survivor ετοιμάστηκαν και υπό καταρρακτώδη βροχή έφυγαν για το έπαθλο επικοινωνίας. Ο Γιώργος Λιανός έδωσε το λόγο στην Βρισηίδα Ανδριώτου, η οποία είναι η μια από τους υποψήφιους προς αποχώρηση, να σχολιάσει την υποψηφιότητα της. «Δεν το περίμενα. Ένιωσα προδοσία. Δεν περίμενα ότι θα με ψήφιζε ο Σπύρος. Δεν ήρθε να μου το πει γι’ αυτό κι ένιωσαν προδοσία» σχολίασε η παίκτρια.

«Δεν υπήρξε προδοσία. Δεν θέλω να την εκθέσω αλλά ένιωσα πως με ύπουλο τρόπο διεκδικούσε την εύνοια μου. Δεν ένιωσα εκτίμηση στο πρόσωπο μου. Καλλιέργησε μόνη της μια σχέση προκειμένου να κερδίσει την εύνοια και την στήριξή μου» απάντησε με την σειρά του ο Σπύρος Μαρτίκας.

Λίγη ώρα αργότερα, η Βρισηίδα Ανδριώτου μεταφέρθηκε στο γιατρό καθώς ένιωσε μια έντονη αδιαθεσία.

«Χαίρομαι που βρίσκομαι στην ευχέρεια του κοινού γιατί όσο βρέθηκα στη διάθεση της. Το κρίμα στο λαιμό της Στέλλας ότι ο πιο αδύναμος παίκτης βρέθηκε εκτός υποψηφιοτήτων» είπε με την σειρά της η Σοφιάνα Αβραμάκη σχολιάζοντας τη δική της υποψηφιότητα προς αποχώρηση.