Πολεμικό θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το κλίμα που επικρατεί στην παραλία ανάμεσα στα μέλη της Μπλε Ομάδας του Survivor. Οι εντάσεις και οι καυγάδες συνεχίζονται σε καθημερινή βάση και εν όψει του σημαντικού επάθλου επικοινωνίας για το οποίο θα κοντραριζόντουσαν οι δυο ομάδες του Survivor, τα αίματα άναψαν ξανά.

«Σε λίγο θα φύγουμε, θα πάμε για ένα από τα πιο σημαντικά έπαθλα, το έπαθλο της επικοινωνίας. Μαζί με την απώλεια του πατέρα μου, θα μπορούσαν ίσως να μου δείξουν και μια φωτογραφία του από κάποιο πασχαλινό τραπέζι. Θέλω πολύ να δω τον πατέρα μου. Θέλω πολύ να κερδίσει η ομάδα μου και τον δω» σχολίασε ο Τάκης Καραγκούνιας μιλώντας στην κάμερα του Survivor.

Ενώ αναφερόμενος στον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ με τον οποίο καθημερινά έρχονται σε σύγκρουση, ο Μισθοφόρος σχολίασε πως: «Η Μπλε ομάδα είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Χρειάζεται να ανέβει ψυχολογικά. Σε όλη αυτή την κατάσταση έχω και εγώ ευθύνη γιατί με παρέσυρε πάλι αυτός ο τύπος που λέγεται Κώστας Εμμανουήλ. Μου πουλάει συνέχεια τσαμπουκά. Είναι ένα γατάκι που νιαουρίζει μπροστά μου. Τα τελευταία 10-15 χρόνια ζω τη ζωή μου στο πικ και δεν θα με φοβίσει αυτός ο τύπος. Είναι βούτυρο στο ψωμί μου. Κυνηγάει τις κάμερες. Δεν κοιτάει τα χάλια του, που έχει φέρει δυο νίκες σε ένα μήνα. Φοβάται μην κάνει βαβά. Μπήκε εδώ να κάνει σόου και να μας γλεντήσει. Προσπάθησε να το κάνει και σήμερα αλλά δεν του έκανα τη χάρη».

Όμως ούτε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ έκρυψε τα συναισθήματα του για τον συμπαίκτη του. «Γελάει ειρωνικά. Ήρθα στο Survivor για να με κοροϊδέψει, ποιος; Ο Τάκης; Όλοι έχουμε πρόβλημα με τον Τάκη. Σκεφτόμαστε τι θα κάνουμε για να τον διώξουμε από την ομάδα. Έχουμε βγάλει κάποια πλάνα, θα δούμε τις επόμενες ημέρες. Θα τον διώξουμε σύντομα. Δεν θέλω καν να βλέπω τη φάτσα του» είπε ο παίκτης αφήνοντας να εννοηθεί πως υπάρχει σχέδιο εκτόπισης του Τάκη Καραγκούνια από το Survivor.

Για κακή αύρα έκανε λόγο από τη μεριά της η Βρισηίδα Ανδριώτου. «Τα παιδιά έχουν πάρα πολύ κακή αύρα. Δεν είναι ομάδα. Πάλι έχουν τσακωθεί ο Τάκης με τον Κωνσταντίνο. Δεν υπάρχει μέρα που να μην τσακωθούν. Πρέπει κάποια άτομα να κάνουν λίγο πίσω. Ο Κωνσταντίνος δεν κάνει πίσω πότε. Είναι ο πρώτος άνθρωπος που γνωρίζω με τόσο μεγάλο “εγώ”. Δεν έχω ούτε ψυχική ούτε σωματική δύναμη. Δεν ξέρω πώς θα αγωνιστώ» είπε μεταξύ άλλων η παίκτρια.

Την απορία του εξέφρασε ο Σπύρος Μαρτίκας, λέγοντας: «Αυτή η ομάδα δεν μπορεί να επικοινωνήσει στην καλύβα θα κερδίσει το έπαθλο επικοινωνίας;»

Το γεγονός πως ο παίκτες του Survivor θα αγωνιζόντουσαν για το έπαθλο επικοινωνίας τους έκανε να δακρύσουν. «Σήμερα η ομάδα που θα κερδίσει θα δεχθεί ευχές και πασχαλινές αναμνήσεις από οικογένεια και συντρόφους» ενημέρωσε ο Γιώργος Λιανός τους παίκτες και η συγκίνηση κυριάρχησε.

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου αναφέρθηκε στο μήνυμα που περιμένει να δει από τον Χρήστο Δάντη αλλά και το σκυλάκι της. Από την πλευρά του ο Νίκος Γιάννης τόνισε πως θα αγωνιστεί με όλη του τη δύναμη.

«Αυτές τις μέρες έχω περάσει πάρα πολύ δύσκολα σε σημείο που έχω σκεφτεί να φύγω από το Survivor. Πρέπει να το κερδίσω αυτό το έπαθλο» είπε, σπαράζοντας, η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Όταν ο Γιώργος Λιανός έδωσε το λόγο στον Τάκη Καραγκούνια, ο παίκτης δεν μπόρεσε να αρθρώσει λέξη ενώ μίλησε για την «παλιοδουλειά» του πάντα τον κρατούσε μακριά από εκείνον και επέλεξε να φύγει από το σημείο για να μπορέσει να ξεσπάσει τη θλίψη του.