Το σέξι και άκρως αποκαλυπτικό ντύσιμο της Έλενας Τσαγκρινού σχολίασε ο Νίκος Μουτσινάς στο «Καλό μεσημεράκι» του ΣΚΑΪ, το μεσημέρι της Τετάρτης (13/04) στην ενότητα «Τι έχεις ντυθεί;» στην οποία σχολιάζει τις ενδυματολογικές επιλογές διάφορων εκπροσώπων της showbiz.

Υπενθυμίζεται πως η Έλενα Τσαγκρινού, εμφανίστηκε στην απονομή του πλατινένιου δίσκου της καλής της φίλης, Ζόζεφιν με ένα ασημένιο εφαρμοστό φόρεμα με κουκούλα το οποίο άφηνε την πλάτη της, και λίγο πιο κάτω, ακάλυπτη. Μάλιστα, όταν οι δημοσιογράφοι την ρώτησαν αν φοράει εσώρουχο εκείνη επέλεξε να τους δείξει την πίσω… όψη της και να τους αφήσει με την απορία.

Την συγκεκριμένη εμφάνιση λοιπόν, κλήθηκε να σχολιάσει ο Νίκος Μουτσινάς.

Αφού προβλήθηκε το σχετικό πλάνο, και ακούστηκαν διάφορα επιφωνήματα θαυμασμού στο πλατό για το καλλίγραμμο κορμί της τραγουδίστριας από τον Στέλιο Κλώνο. «Μην δίνετε, πλάνα στον Στέλιο, γύρνα την κάμερα, θα το πετύχουμε το λάθος πλάνο και θα πληρώνει το κανάλι» είπε αρχικά ο παρουσιαστής.

Σε ότι αφορά το ντύσιμο της Έλενας Τσαγκρινού, ο Νίκος Μουτσινάς σχολίασε πως: «αυτό είναι το γνωστό πήρε ο κ…ς της αέρα. Να λέμε τις αλήθειες. Είναι πολύ εντυπωσιακό. Κάνουμε σαν τους τρελούς γιατί η κοπέλα είναι Ελληνίδα. Αν το βλέπαμε να το φορούν στα εξωτερικά θα λέγαμε πω πω πω πω… Πολύ εντυπωσιακή! Μπράβο!».