Νέοι παίκτες, νέες δοκιμασίες και φυσικά πολύ γέλιο για τους τηλεθεατές του Alpha οι οποίοι απόψε το βράδυ παρακολούθησαν το Total Blackout. Τέσσερα ζευγάρια celebrities βρέθηκαν στο Total Blackout προκειμένου να παίξουν με τις αντοχές τους και να προσπαθήσουν να μαντέψουν, μέσα στο απόλυτο σκοτάδι, τα αντικείμενα που πιάνουν.

Απόψε, ο Κώστας Φραγκολιάς με τον Λευτέρη Μητσόπουλο, η Έλενα Τσαγκρινού με τον Στέφανο Πιτσίνιαγκα, η Χρύσπα με την Χριστίνα Βραχάλη και η Αγγελική Μανουσάκη με τον Gingerbread Bae βρέθηκαν στο παιχνίδι προκειμένου να κερδίσουν το έπαθλο των 3.000 ευρώ.

Υπενθυμίζουμε ότι στα επεισόδια που διαγωνίζονται celebrities, τα χρηματικά έπαθλα θα διατίθενται για φιλανθρωπικό σκοπό. 

Στο απόλυτο σκοτάδι οι παίκτες έπρεπε να πιάσουν τα φίδια. Και το πιο δύσκολο για όλους ήταν ένα… μπερμπάντικο φίδι το οποίο κάθε φορά που κάποιος παίκτης πήγαινε να το ακουμπήσει εκείνο, όπως έλεγαν όλοι, έκανε… φφφφ!

Από τις αντιδράσεις που προσέφεραν γέλιο στους τηλεθεατές ήταν αυτές του Κώστα Φραγκολιά και του Λευτέρη Μητσόπουλου αλλά και του Gingerbread Bae που αναρωτήθηκε αν το φίδι έχει πνευμόνια καθώς άκουγε την βαριά του ανάσα κάθε φορά που το πλησίαζε.

«Μου βγάλατε τη ψυχή να βγάλετε τη δοκιμασία!» σχολίασε ο Αναστάσιος Ράμμος στο τέλος της δοκιμασίας.

Το ζευγάρι που πέρασε στην επόμενη φάση απευθείας ήταν ο Κώστας Φραγκολιάς με τον Λευτέρη Μητσόπουλο.