Παναγής Τζωρτζάτος με την Βερίνα Ευαγγέλου, Φελίσια Λαπάτη με τον Κώστα Μαλιάτση, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου με την Ελευθερία Ελευθερίου και Νικόλας Ράπτης με την Αντιγόνη Βιντιάδη βρέθηκαν στο αποψινό Total BlackOut του Alpha και τα πράγματα σίγουρα δεν ήταν τόσο απλά όσο τα περίμεναν.

Η πρώτη τους επαφή με το σκοτάδι ήταν επεισοδιακή καθώς εκτός από τις κατσαρίδες, οι παίκτες έπρεπε να αναγνωρίσουν και έντερα αλλά και μασέλες. Ποιος… μάσησε;

«Βρωμάει!» είπε αηδιασμένη η Ελευθερία Ελευθερίου ενώ στην συνέχεια η Ελευθερία Ελευθερίου ρώτησε αν μπορεί να το τσιμπήσει. «Μην το πονέσεις!» της είπε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Ο Κώστας Μαλιάτσης, όχι μόνο τα ακούμπησε αλλά τα σήκωσε κιόλας ενώ στην συνέχεια τα μύρισε. «Τι είναι αυτό το γλιτσερό;» αναρωτήθηκε ο παίκτης. Όταν δε εντόπισε ότι ακουμπάει εντόσθια «ξέσπασε» κατά της παραγωγής. «Ρε, πάτε καλά! Και τα βάζω στο στόμα μου τόση ώρα;» φώναξε ο παίκτης.

Ο Νικόλας Ράπτης από την άλλη προσπαθούσε να κάνει την συμπαίκτρια του να γκαζώσει καθώς ήθελε να τελειώνει ενώ την ρώτησε πώς είναι στην υφή. «Σα να πιάνεις σαλιγκάρι ξαπλωμένο» του απάντησε η Βερίνα Ευαγγέλου. «Γιατί έχεις δει σαλιγκάρι όρθιο;» την ρώτησε ο Νικόλας Ράπτης.