Απέναντι από την Ελένη Μενεγάκη βρέθηκε καλεσμένος ο Προκόπης Αγαθοκλέους, πρωταγωνιστής της νέας σειράς του Mega, «Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό», το μεσημέρι της Τετάρτης (23/02). Ο πρωταγωνιστής της σειράς του Mega μίλησε για το ρόλο του, την επίσκεψη του στο Άγιον Όρος ενώ αποκάλυψε πως ήδη υπάρχουν σκέψεις να υπάρξει και δεύτερος κύκλος.

Ο Προκόπης Αγαθοκλέους εξομολογήθηκε πως έχει συνομιλήσει με ανθρώπους που είχαν γνωρίσει και μιλήσει με τον Άγιο Παΐσιο και όπως είπε, όλοι τους λένε πως ο γέροντας ήταν ένας άνθρωπος γεμάτος ζωή, χιούμορ, γενναιοδωρία, αρχοντιά. «Δεν τον ενδιέφερε καθόλου το υλικό, ήταν μια μεγάλη αγκαλιά για όλους» τόνισε ο ηθοποιός και ανέφερε πως έχει επισκεφθεί το Άγιο Όρος, δύο φορές, με αφορμή τα γυρίσματα της σειράς τα οποία έγιναν στη Μονή Βατοπεδίου. «Είναι ένας τόπος πλούσιος σε φυσική ομορφιά, και μόλις πατάς το πόδι σου εκεί, νιώθεις ήρεμος», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

«Φαίνεται πως υπάρχει ανάγκη της σύγχρονης βάρβαρης εποχής που ζούμε, να στραφεί στον Θεό»

Σχολιάζοντας την αποδοχή του τηλεοπτικού κοινού το οποίο υποδέχθηκε την σειρά «Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό» του Mega με ενθουσιασμό, ο Προκόπης Αγαθοκλέους είπε πως: «Φαίνεται πως υπάρχει ανάγκη της σύγχρονης βάρβαρης εποχής που ζούμε, να στραφεί στον Θεό, ο κόσμος στρέφεται προς το μέσα του, και όταν στρέφεσαι μέσα σου, έχεις ανάγκη από βοήθεια. Όταν μου προτάθηκε ο ρόλος ήταν ένα αρχικό σοκ. Πιστεύω πως είναι εμμέσως αυτοσκοπός να καταπιάνομαι με διαφορετικά πράγματα».

Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό: Υπάρχουν ήδη σκέψεις να υπάρξει και δεύτερος κύκλος της σειράς

Άγιος Παΐσιος

Ο Προκόπης Αγαθοκλέους, λίγο πριν το τέλος της συζήτησης με την Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε πως υπάρχουν ήδη σκέψεις να υπάρξει και δεύτερος κύκλος της σειράς.