Οι δυσάρεστες ειδήσεις έχουν κατακλύσει τα δελτία ειδήσεων και οι περισσότερες εκπομπές έχουν αναφορά σε αυτές. Οι γονείς από την Πάτρα που έχασαν τα τρία τους παιδιά σε διάστημα 3 ετών, η αυτοκτονία του πατέρα σε νησί των Δωδεκανήσων επειδή δεν άντεχε τον χλευασμό των συντοπιτών του για τον γιο του όταν διέρρευσε βίντεο του με ερωτικές περιπτύξεις του με άλλον άντρα αλλά και ο θάνατος του μικρού Ανδρέα στην Κυψέλη όπου η μητέρα του και ο σύντροφός της φέρονται να τον σκότωσαν κι έκρυβαν για χρόνια τα οστά του στο μπαλκόνι, είναι μερικές από τις ειδήσεις που σοκάρουν τα τελευταία 24ωρα.

Οι Ράδιο Αρβύλα, το βράδυ της Πέμπτης (17/02) βγήκαν γι’ άλλη μια φορά στον τηλεοπτικό αέρα για να χαρίσουν στους τηλεθεατές σάτιρα και χιούμορ, κι αυτό έκαναν.

Λίγο πριν το φινάλε όμως της εκπομπής, ο Αντώνης Κανάκης θέλησε να στείλει μια συμβουλή στους τηλεθεατές με αφορμή όλες αυτές τις δυσάρεστες ειδήσεις που αφορούν σε παιδιά.

«Τα παιδιά και τα μάτια μας. Δεν αντέχεται άλλο όλο αυτό. Δεν θέλουμε να μιλάμε άλλο γι’ αυτά τα πράγματα στο “Ράδιο Αρβύλα”. Όπως εσείς, έτσι κι εμείς όλον αυτόν τον καιρό, ακούμε όλα αυτά τα πράγματα και δεν γίνεται άλλο. Δεν γίνεται άλλο να μαθαίνουμε αυτές τις ειδήσεις. Πραγματικά θα φτάσουμε σε σημείο να παρακαλέσουμε τους ανθρώπους της ενημέρωσης να μη μας τα λένε» είπε ο Αντώνης Κανάκης και συμβούλευσε τους τηλεθεατές: «Τα παιδιά και τα μάτια σας. Φουλ αγάπη, φουλ στήριξη».