Απέναντι από την Ελένη Μενεγάκη βρέθηκε καλεσμένη η Πηνελόπη Πιτσούλη στην εκπομπή «Ελένη» το μεσημέρι της Παρασκευής (11/02). Η ηθοποιός είναι παντρεμένη με τον Γιώργο Χασάπογλου εδώ και 56 χρόνια και πάντα στις συνεντεύξεις της, τον αποκαλεί «ο Γιωργάκης μου».

Πλέον όμως τον φωνάζει «πάππο», όπως αποκάλυψε η ίδια.

«Δεν είμαι άνθρωπος ούτε των υποχωρήσεων ούτε κλαψιάρα. Αγαπώ τη ζωή μέσα από την οικογένειά μου. Θέλω να είμαι όρθια, γερή και δυνατή για να χαίρονται τα παιδιά μου, να μη γίνω βάρος στα παιδιά μου και να δουλεύω», δήλωσε αρχικά η Πηνελόπη Πιτσούλη.

Η ηθοποιός έκανε το μεγάλο «μπαμπ» στην υποκριτική με το έργο «Κουραμπιέδες» δια χειρός του συζύγου της. «Του είπα “Γιωργάκη, θα σου το χρωστάω για όλη μου τη ζωή, γιατί με έκανες ηθοποιό”. Μου απάντησε: “Δεν σε έκανα, είσαι ηθοποιός, είσαι ταλεντάρα!”. Δεν είναι μόνο να αγαπάς όποιον έχεις δίπλα σου, αλλά και να τον θαυμάζεις» τόνισε η Πηνελόπη Πιτσύλη.

Πηνελόπη Πιτσούλη: «Το “βρωμόστομη” είναι ένα προνόμιο που μου το κόλλησαν ο Μιχάλης Ρέππας και ο Θανάσης Παπαθανασίου»

Η Πηνελόπη Πιτσούλη σχολίασε και τους «κόντρα» ρόλους που κλήθηκε να ερμηνεύσει στην επαγγελματική της πορεία. «Το “βρωμόστομη” είναι ένα προνόμιο που μου το κόλλησαν ο Μιχάλης Ρέππας και ο Θανάσης Παπαθανασίου. Δεν συνειδητοποιώ ότι είναι αυτό που λέω, αλλά τρέχει στον λόγο. Όταν μου έστειλαν το κείμενο του Safe Sex, είπα του Γιώργου ότι νομίζω ότι η κοπέλα που είναι να κάνω είναι της… Αθηνάς. Ναι, μου λέει, είναι. Κάνω τις θείτσες, τις νοικοκυρές, πως θα το κάνω αυτό; Στο “Αυστηρώς Κατάλληλο” εκεί κι αν είπε το στόμα μου!», δήλωσε.

Ο ρόλος στην σειρά «Συμπέθεροι από τα Τίρανα»

Η Πηνελόπη Πιτσούλη υποδύεται τη θεία της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου στη σειρά του Mega «Συμπέθεροι από τα Τίρανα». «Η θεία έχει άνοια. Έχει αντίληψη, αλλά δεν μπορεί να τα ξεχωρίσει. Λέει αλήθειες, αλλά δεν την πιστεύουν» τόνισε η ηθοποιός.