Χαρούμενοι και συγκινημένοι ήταν οι Διάσημοι στο επεισόδιο της Tρίτης (1/2) στο Survivor 5 καθώς κέρδισαν ξανά το έπαθλο επικοινωνίας και είχαν ξανά την ευκαιρία να λάβουν ηχητικά μηνύματα από αγαπημένα τους πρόσωπα, φίλους ή συντρόφους.

Φυσικά, ξεχωριστό ενδιαφέρον είχαν εκείνοι που έστειλαν μηνύματα σε Ναυσικά, Μυριέλλα και Άρη Σοϊλέδη.

Για την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, ήρθε ηχητικό μήνυμα από τον σύντροφό της Κώστα Πηλαδάκη, ο οποίος παρά την αμηχανία του, της εξέφρασε τα συναισθήματά του και της έκανε πλάκα για το ταλέντο που ανακάλυψε ότι έχει στο μπάσκετ.

«Έχεις ευλογία που ζεις κάτι τόσο ξεχωριστό που το ήθελες τόσο πολύ αλλά και εμείς το ίδιο που σε έχουμε στις ζωές μας και μας κάνεις περήφανους με τη στάση σου και τη συμπεριφορά σου. Δεν έχετε τίποτα ουσιαστικό να χωρίσετε μεταξύ σας άρα ζήστε το όλοι στο μάξιμουμ. Σε φιλώ πολύ, μας λείπεις και δε σου κρύβω πως δε περίμενα να το κάνω και αυτό. Όταν με το καλό γυρίσεις, αυτό με το μπάσκετ να το κοιτάξουμε λίγο και να το δουλέψουμε» ανέφερε στο μήνυμά του ο Κώστας Πηλαδάκης, με τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου να παίρνει τον λόγο:

«Μωρό μου, ήξερα ότι θα στείλεις ένα μήνυμα που δε θα είναι δακρύβρεχτο. Ήμουν σίγουρη ότι δε θα το έκανες πολύ προσωπικό, ξέρω ότι σου λείπω απεριόριστα, ξέρω ότι το σπίτι είναι άδειο χωρίς εμένα, ξέρω ότι ο γάτος μου έχει πάθει κατάθλιψη χωρίς τη μάνα του. Αλλά θα γυρίσω. Θέλω να περιμένεις λίγο ακόμα γιατί μπορεί να λείψω μερικές εβδομάδες ακόμα αλλά έχουμε να ζήσουμε πάρα πολλά χρόνια μαζί. Σ’ αγαπάω και μου λείπεις».

Με δάκρυα στα μάτια, ο Μυριέλλα Κουρεντή άκουσε το μήνυμα του αγαπημένου της John Lygnos.

«Μυριέλλα θέλω να ξέρεις ότι είμαστε όλοι καλά και μιλώ με τους γονείς σου. Μας λείπεις. Θα σου παίξω μία μελωδία που μόνο εσύ ξέρεις τι σημαίνει για να σου δώσω δύναμη να συνεχίσεις. Να προσέχεις τον εαυτό σου» της είπε και εκείνη αποκρίθηκε:

«O John που όλοι ξέραμε κι αγαπήσαμε. Δεν θα πω τίποτα για αυτήν τη μελωδία. Μου λείπεις πάρα πολύ, σε ευχαριστώ που είσαι εκεί για όλους κι είσαι αυτός που είσαι. Σε αγαπώ κι ανυπομονώ να βγω έξω και να κάνουμε αυτήν τη μελωδία πραγματικότητα».

Ιδιαίτερα συγκινημένος και ο Άρης Σοϊλέδης, ο οποίος άκουσε τη Μαρία Αντωνά να τον στηρίζει μέχρι τέλους.