Η δολοφονία του Πέτρη καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό και οι θαυμαστές του «Σασμού» δάκρυσαν με το θάνατο του χαρακτήρα που υποδύεται ο Κώστας Νικούλι. Μια από τις σκηνές που συγκίνησαν ιδιαίτερα ήταν αυτή με τον «αποχαιρετισμό» της γλυκύτατης Μανταρίνας στον Πετρή.

Ο Κώστας Νικούλι και η Δανάη Παππά, το πρωί της Παρασκευής (28/01) βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μίλησαν για τους ρόλους που υποδύονται στην σειρά του Alpha, Σασμός.

Κώστας Νικούλι: Υπάρχουν σκέψεις να συνεχίσω με κάποιον τρόπο

«Ο σκύλος παίρνει εντολές από τον εκπαιδευτή του. Παίρνει χρόνο να συντονίσουμε τη δράση, ότι εκείνη τη στιγμή πρέπει να πάει πάνω στο αμάξι. Σε αυτό το πλάνο, που φαντάζομαι γιατί δεν ήμουν εκεί, ο εκπαιδευτής μάλλον βρίσκεται στην καρότσα, όπου το σκυλί βλέπει το αφεντικό του και πηγαίνει εκεί. Αυτό χρειάζεται ένα συντονισμό σε σχέση με τις κάμερες, τα μικρόφωνα. Αναγκαστικά έπρεπε να αναπτύξω μια σχέση με το σκυλί, έπρεπε να ξέρει τη μυρωδιά μου, να ξέρει ότι είναι ένα οικείο πρόσωπο», είπε αρχικά ο Κώστας Νικούλι και αποκάλυψε πως: «Η Μανταρίνα λέγεται Ιβάν και είναι αρσενικό!».

Ο Κώστας Νικούλι εξήγησε πως υπάρχουν σκέψεις να συνεχίσει στον Σασμό μέσω flashback, ενώ αποκάλυψε τη συγκίνηση του όταν είδε για πρώτη φορά στον αέρα της εκπομπής τη σκηνή της κηδείας του.

Δανάη Παππά: Η Θεοδώρα θα υψώσει το ανάστημα της στον Γιώργο

Μιλώντας στην Κατερίνα Καινούργιου, η Δανάη Παππά περιέγραψε την «επόμενη μέρα» για την Θοδώρα.

«Η Θοδώρα έχουμε δει δεν σηκώνει πολλά πολλά. Τώρα έχει κατεβάσει το κεφάλι γιατί από τη μία πονάει για τον Πέτρο και από την άλλη καταλαβαίνει την αντίδραση του Γιώργου. Όμως, δεν θα αντέξει και πολύ. Του λέει σε κάποια φάση “Άμα δεν θες, να πάω σπίτι μου. Δεν θα κάτσω αν εσύ δεν μπορείς να δεχτείς ότι έκλαψα έναν άνθρωπο που πέθανε”. Θα δούμε πως αντιμετωπίζει ο Γιώργος όλο αυτό. Δηλαδή, ναι μεν η Θοδώρα υψώνει το ανάστημά της, προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της έχοντας περάσει από αυτό τον χαμό, μετά όμως επανέρχεται πιο ώριμη. Φεύγει αυτή η αλαζονεία που είχε στα προηγούμενα επεισόδια και επιστρέφει με μια άλλη δυναμική. Αυτό το βλέπει ο Γιώργος και έχουμε πολύ ωραίες σκηνές για το πως αντιμετωπίζουν και οι δύο το αν θα χωρίσουν τελικά ή θα συνεχίζουν με το γάμο και πως».