Για τις δύσκολες ώρες που περνά καθώς έχει νοσήσει με κορoνοϊό μίλησε η ερμηνεύτρια Φωτεινή Δάρρα την Τρίτη (04/01) στην εκπομπή «Loveit» με την Ιωάννα Μαλέσκου.

Τέσσερις ημέρες μετά την εκδήλωση των έντονων συμπτωμάτων, νιώθει φοβερό πόνο στα κόκκαλα, δυσκολεύεται να κοιμηθεί τη νύχτα ενώ το πιο τρομακτικό όπως είπε, είναι όταν ξεκινά έντονος βήχας και πόνος στο στέρνο.

Πρώτα νόσησε με ήπια συμπτώματα η 9χρονη κόρη της κ. Δάρρα και ακολούθησε η ίδια και η 82χρονη μητέρα της.

«Εμείς δυστυχώς δεν το περνάμε ελαφρά», τόνισε και διερωτήθηκε τι θα γινόταν αν δεν είχαν εμβολιαστεί.

Ειδικά για τη μητέρα της, ανέφερε πως έχει αναπνευστικά προβλήματα και εάν δεν είχε εμβολιαστεί με το μονοδοσικό της Johnson & Johnson και την ενισχυτική δόση, θα μπορούσε η νόσησή της να έχει αποβεί μοιραία.

Η ερμηνεύτρια είπε πως έως τώρα δεν είχε μιλήσει δημόσια για την επιλογή της να εμβολιαστεί ακόμα και όταν τη ρωτούσαν σε εκπομπές, αλλά τώρα που νοσεί δηλώνει ανοιχτά ότι αισθάνεται τυχερή που ζει σε μια χώρα που έχει την επιλογή να μην κάνει το εμβόλιο ή να το κάνει και να προστατεύσει τον εαυτό της και τους συνανθρώπους της.

Κάλεσε τους πολίτες να μην αμφισβητούν τον κορονοϊό λέγοντας ότι δεν είναι αστείο όλο αυτό και πρόσθεσε ότι πριν λάβουν τις αποφάσεις τους καλό θα είναι να συνυπολογίσουν τη μοναξιά της αρρώστιας και τη μοναξιά του να καταλήγεις μόνος σου διασωληνωμένος σε κάποιο νοσοκομείο.