Καλεσμένη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Super Κατερίνα» ήταν την Πέμπτη (31/12) η Δήμητρα Αλεξανδράκη. Η οικοδέσποινα την προανήγγειλε λέγοντας ότι είχε μια δύσκολη χρονιά και της ευχήθηκε να την δούμε νυφούλα το 2022.

Το μοντέλο εισέβαλε στο στούντιο και ήταν λαμπερή όπως πάντα. Μόλις την είδε η Κατερίνα Καινούργιου εντυπωσιάστηκε με την εμφάνισή της αλλά και με το μονόπετρο που φορούσε στο χέρι της, δώρο του συντρόφου της.

«Τι κοτρώνα είναι αυτή; Δώστο μου να το δοκιμάσω», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καινούργιου στην Δήμητρα Αλεξανδράκη και όπως ήταν φυσικό όλοι ξέσπασαν σε γέλια.

Βέβαια, η παρουσιάστρια αστειευόταν καθώς όπως πρόσθεσε στη μέλλουσα νύφη «Σου έχω πει δεν κάνει, δεν κάνει να δίνεις το μονόπετρο αλλού. Είναι δικό σου, δεν θα το δίνεις να το δοκιμάζουν», με το μοντέλο να της απαντάει ότι αυτά είναι προλήψεις και όπως άφησε να εννοηθεί, εκείνη δεν τις πιστεύει.

Η παρουσιάστρια στη συνέχεια την ρώτησε ευθέως αν θα την δούμε νυφούλα το 2022 για να λάβει την απόκριση: «Πρώτα ο Θεός, αν προλάβω» και αναφερόταν στις δυσκολίες που της έτυχαν και είχαν να κάνουν πέραν των άλλων και με την υγεία της το 2021. Το μοντέλο, για την ακρίβεια νοσηλεύτηκε με πυελονεφρίτιδα και μάλιστα είχε παραλύσει από τη δεξιά της πλευρά. Με αφορμή αυτή την περιπέτεια υγείας μίλησε και για το πρόβλημα το αλοκόλ που αντιμετώπισε, όχι μόνο στο παρελθόν αλλά και τον τελευταίο χρόνο.

Πάντως όπως πρόσθεσε στην συνέχεια στην «Super Κατερίνα»: «Κρατάω ό,τι καλό μου έδωσε το 2021. Τα άσχημα για κάποιο λόγο, ο εγκέφαλος μου τα διαγράφει, όπως έχω ξαναπεί. Κρατάω τα θετικά για να μπορέσω να προχωρήσω, με θετική ενέργεια ώστε να μου έρθουν ακόμη καλύτερα πράγματα, πάνω στα οποία βέβαια θα έχω δουλέψει».

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη δήλωσε στη συνέχεια ότι πρώτα ο Θεός, θέλει να πιστεύει πως το νέο έτος θα καταφέρουν με τον σύντροφό της ν’ ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, καθώς ο γάμος τους πήγε από αναβολή σε αναβολή.