Καλεσμένος στο «Πρωινό» του ANT1 ήταν την Τετάρτη (29/12) ο Κρατερός Κατσούλης και σίγουρα η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας δεν περίμεναν από τον καλεσμένο τους αυτή την ερώτηση!

Ο αγαπημένος ηθοποιός τόνισε σε κάποια στιγμή της συνέντευξης: «Δεν ξανακάνω πρωινό γιατί δεν μπορώ να κοιμάμαι τέσσερις ώρες και δεν μπορώ να μην κάνω θέατρο και μυθοπλασία στην τηλεόραση»!

Και ο Γιώργος Λιάγκας τον ρώτησε: «Θα μπορούσατε να κάνετε εκπομπή μαζί με την Κατερίνα όντες χωρισμένοι; Όπως, ας πούμε, κάνουμε εμείς με την Φαίη τώρα εδώ.»!

Και ο Κρατερός του απάντησε: «Εσάς σας πετυχαίνει;» με τον παρουσιαστή να απαντά: «Νομίζω πως ναι.»!

Και ο Κρατερός ο οποίος κοιτούσε τη Φαίη που δεν μιλούσε, είπε: « Η Φαίη δεν μιλάει»!

Ο Γιώργος συνέχισε: « Εγώ πιστεύω ναι.»

Ο ηθοποιός πρόσθεσε: « Μιλάς μόνο εσύ όμως, η Φαίη δεν λέει κουβέντα. Δεν σας βλέπω να είστε πολύ σίγουροι γι’ αυτό το πράγμα.»

Και τότε η Φαίη: «Απλώς σκεφτόμουν ότι χρειάζεται ένας μεταβατικός χρόνος. Δεν μπορεί να γίνει από τη μία μέρα στην άλλη, είναι δύσκολο.»!

Ο παρουσιαστής δήλωσε: «Εμείς σταματήσαμε να κάνουμε το “Πρωινό” επειδή χωρίσαμε. Και ο ηθοποιός απάντησε: «Θα μπορούσαμε να κάνουμε μαζί, απλώς θα έπρεπε να είναι μια εκπομπή που να έχει ενδιαφέρον, να είναι πρόκληση και για μένα.»!