Newsroom

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε το βράδυ της Τρίτης (21/12) στο «The 2Night Show» τον Σταμάτη Γαρδέλη. Ο αγαπημένος ηθοποιός και γόης των ‘80 εξήγησε με τον δικό του τρόπο γιατί δεν του αρέσει να μιλάει για τη χρυσή εποχή της «βιντεοκασέτας», αλλά και τι κρατάει ως προίκα από αυτή τη δεκαετία.

Στα νιάτα του, ήταν ο «κυνηγός» ή το «θήραμα» για τις γυναίκες; Γιατί τα παιδιά του τον έχουν «υιοθετήσει»; Πώς μια γυμνή φωτογράφιση άλλαξε τη ζωή του;

Τέλος, περιέγραψε όσα έζησε στη «Φάρμα», έκανε μια «ποιητική» κόντρα με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και ανέβηκε στο stage για να τραγουδήσει και να μας μεταφέρει με τις μελωδίες του σε μία άλλη εποχή.

Εκρηκτική έγινε κάποια στιγμή η ατμόσφαιρα όταν ο Σταμάτης Γαρδέλης κι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είχαν διαφορετική άποψη σε σχέση με το παρελθόν και τις ταινίες που συμμετείχε ο ηθοποιός. Η συζήτηση άναψε για τα καλά κι ο Σταμάτης Γαρδέλης φαινόταν ανένδοτος.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τον ρώτησε για τις ταινίες στις οποίες συμμετείχε, με τον Σταμάτη Γαρδέλη να έρχεται στο παρόν και να κάνει αναφορά στην «Φάρμα» δίχως να θέλει να μιλήσει για την τότε περίοδο. Τότε ο παρουσιαστής αντέδρασε λέγοντας: «Γιατί με πηγαίνεις στην «Φάρμα» και με τρέχεις Σταμάτη μου. Εγώ την «Φάρμα» την παρουσίασα πριν από είκοσι χρόνια. Θέλω να γυρίσουμε 40 χρόνια πίσω. Έχεις έναν άνθρωπο που σε αγάπησε πολύ. Εγώ τις ψεύτικες τηλεοπτικές αγάπες τις έχω γραμμένες ξέρεις που. Αγαπώ γιατί μεγάλωσα μαζί σου. Μην γνωρίζοντας το παρελθόν, δεν κάνουμε τίποτα στο μέλλον… Με στενοχωρείς, δεν καταλαβαίνει ο κόσμος τι εννοείς. Με στενοχωρεί γ…ο, δεν καταλαβαίνω.

Σε έφερα εδώ για συγκεκριμένο λόγο. Σου εξηγώ από την αρχή την εκτίμησή μου και τον σεβασμό μου. Μην μου γκρεμίζεις το παρελθόν… Γιατί δεν με αφήνεις, θέλω να με σεβαστείς όπως σε σέβομαι.»

Ο αγαπημένος ηθοποιός από τα χρυσά χρόνια της βιντεοκασέτας μίλησε τελικά για τις επιτυχίες του και δήλωσε πως σε αντίθεση με άλλους συναδέλφους του δεν αποποιείται την εποχή και τα βήματα που έκανε τότε.

«Μου αρέσει όλη η πορεία μου που έχω φτάσει ως εδώ, δεν αποποιούμαι τίποτα».

«Οι ταινίες μου είναι η προίκα μου» τόνισε.

Στα νιάτα του υπήρξε μεγάλος γόης και καρδιοκατακτητής. Εκείνος όμως βλέπει τα πράγματα αλλιώς.

«Δεν το βλέπω έτσι. Βλέπω μία αμοιβαιότητα στη σχέση του ηθοποιού με το κοινό» σημείωσε και συνέχισε:

«Είχα σχέσεις, ήμουν σχεσάκιας».

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θέλησε να τον «στριμώξει» για τον λόγο που τελευταία έχει ακολουθήσει μία πιο ποιητική οδό και αν και πήρε απαντήσεις, ο ηθοποιός κατάφερε και να του «κάψει» και πάλι τα εγκεφαλικά κύτταρα.

Μιλώντας για τα παιδιά του δήλωσε πως τον έχουν «υιοθετήσει» κανονικά και ότι πάντα τον προσέχουν και του δίνουν συμβουλές. Όταν η κουβέντα επανήλθε στον τρόπο που ο ίδιος επιλέγει να μιλήσει, με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να επιμένει να του μιλάει απλά και κατανοητά, ο Σταμάτης Γαρδέλης είπε: «Δεν θεωρώ ότι μιλάω ακατανόητα, ούτε περίεργα. Μερικές φορές λέω πράγματα που ξεσηκώνω από έργα ή δουλειές που έχω κάνει» απάντησε στην ερώτηση αν τα παιδιά του τον καταλαβαίνουν, όταν μιλάει ποιητικά.

Σκοπός του δήλωσε πως δεν ήταν ποτέ τα χρήματα αλλά η έκφρασή του. «Έχω κάνει μία περιουσία, δεν είμαι φτωχός, δεν είμαι πλούσιος. Είμαι αυτάρκης» υπογράμμισε.

Όσο για το αν θα άλλαζε κάτι γυρνώντας τον χρόνο πίσω: «Θα άλλαζα κακές συνήθειες που είχα και στενοχώρησα κάποια άτομα».

Επαναστατική δήλωσε στο τέλος τη γυμνή φωτογράφιση που έκανε πριν από χρόνια για το Playboy και που από εκεί τον γνώρισε πρώτη φορά η σύζυγός του.

«Έτσι με γνώρισε η γυναίκα μου γιατί με είδε και της άρεσα».

Τέλος, αν και δήλωσε εκστασιασμένος με τη συμμετοχή του στη «Φάρμα» δεν μπόρεσε να εκδηλώσει και τη δυσαρέσκειά του με ορισμένα γεγονότα που συνέβησαν, τα οποία και εμμέσως πλην σαφώς άφησε να εννοηθεί πως ευθύνονται και για την αποχώρησή του.

«Είμαι εκστασιασμένος με τη “Φάρμα” αλλά και λίγο απογοητευμένος γιατί δεν βγήκε τηλεοπτικά ούτε το 1% από όσα έζησα εκεί μέσα».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.