Η ταινία που αγάπησαν εκατομμύρια παιδιά στον κόσμο, μικρά και μεγάλα, έρχεται στον Alpha σε Α’ τηλεοπτική προβολή, απόψε στις 21:00.

Η τεράστια επιτυχία «Ψυχρά κι Ανάποδα» της Disney που καθήλωσε, κυριολεκτικά, το κοινό το 2013 με εισπράξεις που ξεπέρασαν το 1 δισ. δολάρια, συνεχίζεται με μία εξίσου δυνατή ταινία. 

Το «Ψυχρά κι Ανάποδα II» είναι ο ορισμός της μαγείας. Παραμυθένια ατμόσφαιρα, πριγκιπικές περιπέτειες, πνεύματα, γίγαντες, μαγεμένα δάση και φαντασμαγορικά εφέ από τα πιο εντυπωσιακά που έχουμε δει σε ταινία κινουμένων σχεδίων. 

Ψυχρά κι Ανάποδα ΙΙ

Η πριγκίπισσα Έλσα που μας είχε συγκινήσει στην πρώτη ταινία επιστρέφει και μας καλεί σε ένα μαγικό ταξίδι με στόχο να ανακαλύψει τις ρίζες της, να μάθει τα πάντα για την καταγωγή της και να σώσει για μία ακόμη φορά το βασίλειό της που κινδυνεύει. 

Λίγα λόγια για την ταινία: 

Ψυχρά κι Ανάποδα ΙΙ

Γιατί η Έλσα γεννήθηκε με μαγικές δυνάμεις; Οι αλήθειες για το παρελθόν την περιμένουν καθώς η ίδια τολμά προς το άγνωστο-στα μαγεμένα δάση και τις σκοτεινές θάλασσες πέρα από την Αρεντέλα. Οι απαντήσεις την καλούν, αλλά ταυτόχρονα απειλούν και το βασίλειό της. Μαζί με την Άννα, τον Κρίστοφ, τον Όλαφ και τον Σβεν, θα αντιμετωπίσει ένα επικίνδυνο μα και συναρπαστικό ταξίδι ταυτόχρονα. Στο «Ψυχρά κι Ανάποδα», η Έλσα φοβόταν ότι οι δυνάμεις της ήταν υπερβολικά δυνατές για αυτόν τον κόσμο. Στο «Ψυχρά κι Ανάποδα II», θα πρέπει να ελπίζει ότι είναι αρκετές.

Ψυχρά κι Ανάποδα ΙΙ

«Ψυχρά κι Ανάποδα II», απόψε στις 21:00, στο Disney Cinema στον Alpha.