Μεγάλες αποκαλύψεις στο σπίτι του «Big Brother» στο επεισόδιο της Τετάρτης (10/11). Οι συγκάτοικοι έπαιξαν ένα παιχνίδι ερωτήσεων που αφορά τη γνώμη του ενός για τον άλλον! Μόλις έληξε το παιχνίδι ο «Μεγάλος Αδελφός» τους επιφύλαξε μία μεγάλη έκπληξη που θα άλλαζε τα δεδομένα στο σπίτι. Παράλληλα έφτασε η ώρα για την ψηφοφορία των υποψηφίων προς αποχώρηση. Πώς ψήφισαν οι συγκάτοικοι;

Τη μία ανατροπή μετά την άλλη ετοιμάζει ο «Μεγάλος Αδερφός» στους συγκάτοικους του σπιτιού για να τους έχει συνεχώς σε… αναμμένα κάρβουνα.

Έτσι αφού έσκασε τη βόμβα ότι ο αρχηγός θα έσωζε έναν από τους δύο υποψήφιους προς αποχώρηση που ισοψήφησαν, την Τετάρτη τους ετοίμασε κάτι ιδιαίτερο για την πολυπόθητη ασυλία.

Έφερε μικρά κουτάκια μέσα στα οποία ήταν ερωτήσεις που έπρεπε ο καθένας να απαντήσει ενώ σε κάποιο από αυτά βρισκόταν και ένα κλειδί.

Το βρήκε η Μαίρη, η οποία άνοιξε ένα κουτί και πήρε δύο γράμματα. Τότε βρέθηκε σε δίλημμα για το ποιο να ανοίξει και τελικά έκανε την σωστή επιλογή. Η Μαίρη κέρδισε ασυλία την οποία μπορεί να χρησιμοποιήσει μία φορά τις προσεχείς δύο εβδομάδες. Επίσης μπορούσε να πάρει μαζί της ένα άτομο για να απολαύσουν λαχταριστά και ζουμερά σουβλάκια. Αν επέλεγε την άλλη κάρτα τα αποτελέσματα θα ήταν διαφορετικά, καθώς θα στερούνταν δικαίωμα ψήφου σε μία από τις δύο επόμενες εβδομάδες.

Το πλεονέκτημα που έχει η Μαίρη αναμένεται να αλλάξει αρκετά τα δεδομένα καθώς μέχρι σήμερα ήταν αρκετές φορές υποψήφια.

Σειρά είχε η ψηφοφορία και αφού η Μαίρη δεν ήταν πια ανάμεσα στις επιλογές οι υποψήφιοι προς αποχώρηση διαμορφώθηκαν ως εξής.

Άννα, Νάσος, Παναγιώτης και Νίκος θα παλέψουν στην προτίμηση του κοινού για την παραμονή τους στο σπίτι αν και το σημερινό βέτο μπορεί εύκολα να τα ανατρέψει όλα.

Ένας ιππότης για την… Ευδοκία

Οι τρυφερές στιγμές τώρα ανάμεσα στην Ευδοκία και τον Νίκο συνεχίζονται στο «Big Brother», αν και οι ίδιοι επιμένουν πως ό,τι τους συμβαίνει είναι καθαρά φιλικό.

Στο επεισόδιο της Τετάρτης (10/11) ο Νίκος πήγε ένα βήμα παραπέρα το ενδιαφέρον του για τη συμπαίκτριά του καθώς προθυμοποιήθηκε να της κάνει όλα τα χατίρια. Εκείνη μιλώντας στον «Μεγάλο Αδερφό» έδειξε να κολακεύεται από το ενδιαφέρον του και που κάποιος υπολογίζει τις ανάγκες της.

Λίγο πιο μετά ο Νίκος την ξαναβρήκε στον κήπο και ενώ ήταν ξαπλωμένοι της προσέφερε ένα λουλούδι, με την Ευδοκία να πετά από τη χαρά της.