Μπορεί το… ταξίδι του στο σπίτι του Big Brother να ήταν σχετικά σύντομο, όμως ο Στηβ Μιλάτος κατάφερε, μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα, να κάνει το όνομα του να συζητηθεί. Το μοντέλο, το οποίο έχει περπατήσει σε πασαρέλες της Ελλάδας και του εξωτερικού, ετοιμάζεται να κάνει το επόμενο επαγγελματικό του βήμα και μάλιστα, ξανά στην τηλεόραση.

Η αποκάλυψη έγινε, το πρωί της Δευτέρας (018/11) στον «αέρα» της εκπομπής «Love It» του ΣΚΑΪ, όπου ο Στηβ Μιλάτος ήταν καλεσμένος της Ιωάννας Μαλέσκου.

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ, ξαφνιάστηκε όταν άκουσε ότι ο Στηβ Μιλάτος θα μπει στην καθημερινή σειρά του σταθμού «Μόλις Χθες». Το μοντέλο, χαμογέλασε στην Ιωάννα Μαλέσκου και επιβεβαίωσε την συγκεκριμένη είδηση και είπε δυο λόγια για το ρόλο του.

«Θα κάνω έναν συγκρατούμενο του Μιχάλη που τον υποδύεται ο Αποστόλης Τότσικας. Θα είμαι καλό παιδί. Θα μάθετε πολλά πράγματα και απλά θα πω ότι θα γίνει μια μεγάλη… τούμπα γιατί θα του φέρω μια πληροφορία που θα του αλλάξει όλη τη ζωή και δεν θα το πιστεύει ούτε ο ίδιος. Έχει βγει από τη φυλακή και θα πάω να τον βρω. Δεν μπορώ να πω πάρα πολλά» ανέφερε αρχικά ο Στηβ Μιλάτος.

Πώς προέκυψε η συνεργασία του μοντέλου με την σειρά

Για το πώς προέκυψε η συνεργασία με την παραγωγή της σειράς «Μόλις χθες» μίλησε ο Στηβ Μιλάτος και τόνισε ότι ήταν κάτι που το ήθελε και το «κυνήγησε» ενώ υπενθύμισε πως δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο για εκείνον καθώς έχει συμμετάσχει ξανά σε σειρά η οποία όμως προβαλλόταν στην Κυπριακή τηλεόραση αλλά έχει παίξει και στην σειρά «Ήλιος».