Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν από χθες η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης, αφού έγιναν γονείς για πρώτη φορά. Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια και παρουσιάστρια είχε μπει στο μαιευτήριο το βράδυ του Σαββάτου (16/10) και όπως παραδέχτηκε ο γυναικολόγος της, Ιωάννης Φρουδαράκης ήταν αρκετά δύσκολη η διαδικασία του τοκετού.

«Πήγαν όλα καλά, γέννησε ένα αγοράκι υγιέστατο 3.300 κιλά και 54 εκατοστά ύψος. Η Κατερίνα είναι μια χαρά. Είχε έναν σχετικά δύσκολο τοκετό. Ήταν βέβαια πολύ συγκεντρωμένη και πολύ συνεργάσιμη με ψυχραιμία γιατί χρειάστηκε και η δική της βοήθεια. Εκεί βασιζόμαστε άλλωστε και εμείς όταν κάνουμε έναν τοκετό, στη βοήθεια της γυναίκας.

Η Κατερίνα είναι μια χαρά, πολύ χαρούμενη, έζησαν αυτή την εμπειρία μαζί με τον σύζυγό της. Ήταν μαζί της όλη την ώρα και στη διάρκεια του τοκετού και στην προετοιμασία. Ήταν διαρκώς μαζί της και την ενθάρρυνε».

Ήδη οι ευχές έχουν πέσει βροχή, με την ελληνική σοουμπίζ να εκφράζει τη χαρά της για το νέο μέλος στην οικογένεια του αγαπημένου ζευγαριού.

Το ερωτευμένο ζευγάρι κρατά γενικώς χαμηλό προφίλ για τη σχέση του, όμως όπως ήταν φυσικό δεν μπόρεσαν να κρύψουν τη χαρά τους και για τον ερχομό του γιου τους.

Η Κατερίνα Στικούδη ανάρτησε βίντεο μετά τον δύσκολο τοκετό της, ενώ ο Βαγγέλης Σερίφης ανέβασε ένα λιτό story που ίσως όμως έχει πολλά να πει.

Ο σύζυγος της Κατερίνας Στικούδη για την ακρίβεια κοινοποίησε ένα instastory με μια αθλητική κοντομάνικη φανέλα και το νούμερο “2” που γράφει: “Βύρωνας”.

Πολλοί θεώρησαν ότι αυτή η φανέλα αποκάλυπτε το όνομα που σκοπεύει το ευτυχισμένο ζευγάρι να δώσει στον γιο του, υποθέτοντας, μάλιστα, ότι ο πατέρας του Βαγγέλη Σερίφη λέγεται Βύρωνας, εξ’ ού το όνομα αλλά και ο αριθμός δύο.

Μένει να δούμε αν όντως αυτό θα είναι το όνομα του γιου τους.