Συνέντευξη στο περιοδικό «Τηλεθεατής» έδωσε ο Γιώργος Γεροντιδάκης και φυσικά μίλησε για όσα θα δούμε προσεχώς στις «Άγριες Μέλισσες».

Κάνει σημαντικές αποκαλύψεις για την πορεία του Μελέτη στη σειρά, αναφέρθηκε στην ψυχολογική κατάστασή του ήρωα που υποδύεται, τη σχέση του με την οικογένειά του, τον ασίγαστο έρωτά του για την Πηνελόπη, αλλά και για το πόσο αληθινή είναι η σχέση του με την Κορίνα.

Συγεκριμένα ο Γιώργος Γεροντιδάκης ανέφερε στο περιοδικό «Τηλεθεατής»:

«Ο Μελέτης αυτή τη στιγμή είναι μόνος του. Του λείπει η μητέρα του και ρίχνει όλο το βάρος του στον Δούκα, που αποτελεί πατρική φιγούρα γι’ αυτόν και πάντα θα είναι κοντά του. Ο Μελέτης είναι ένας άνθρωπος με βαθιά ανοιχτές πληγές, που στερείται της αποδοχής, την οποία έχει ανάγκη.

Υπάρχουν στρατόπεδα αυτή τη στιγμή. Το πώς αυτά μπορεί να έρθουν κοντά, δεν το γνωρίζω, αλλά είναι μια δύσκολη κατάσταση και θα υπάρξουν στιγμές και μέσα στο δικαστήριο όπου ο Μελέτης θα ζήσει πάλι την απόρριψη από την αδελφή του, τα ξαδέλφια και την Πηνελόπη, που είναι βαθιά ριζωμένη στην καρδιά του.

Θέλει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα με την Κορίνα, χωρίς όμως να έχει κλείσει τις παλιές πληγές κι αυτό είναι λάθος. Προσπαθεί να ρίξει ένα τείχος, το οποίο πέφτει συνέχεια πάνω του. Είδαμε από το πρώτο κιόλας επεισόδιο ότι τον αγκαλιάζει η Κορίνα και είναι σαν να βλέπει την Πηνελόπη. Ο αρραβώνας γίνεται μόνο και μόνο γιατί θέλει να κάνει μια καινούργια αρχή.

Προφανώς και θα δούμε το άλλο πρόσωπο της Κορίνας. Σαφώς και θα έχουμε συγκρούσεις».