Ξέσπασε η Ζήνα Κουτσελίνη προς όσους την κατηγόρησαν ότι «ξεπλένει» στην εκπομπή της τον Δημήτρη Λιγνάδη, όταν παρουσίασε την είδηση ότι ο προφυλακισμένος σκηνοθέτησε θεατρική παράσταση με την ομάδα κρατουμένων στις φυλακές Τρίπολης.

Η παρουσιάστρια ξεκαθάρισε ότι ανέδειξε το ζήτημα, εστιάζοντας στο γεγονός ότι ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας, Χρήστος Λαμπρόπουλος παρακολούθησε την παράσταση και μιλώντας στην εκπομπή παραδέχθηκε ότι δάκρυσε, αφού τη χαρακτήρισε συγκινητική. Σημειώνεται ότι η θεατρική ομάδα των κρατουμένων εντάσσεται στις δραστηριότητες δημιουργικής απασχόλησής τους που βρίσκονται υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Στο ξέσπασμά της η Ζήνα Κουτσελίνη είπε μεταξύ άλλων ότι «μου έλεγαν στο διαδίκτυο να μου βιάσουν το παιδί» τονίζοντας ότι «τρέμει το ίδιο για τον κάθε Λιγνάδη».

Μετά τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε, η Ζήνα Κουτσελίνη απάντησε στους επικριτές της, λέγοντας πως «βγήκε ο άνθρωπος της περιφέρειας και είπε ότι δάκρυσε και πως πήγαν και άλλοι και είδαν την παράσταση. Είπαμε ότι ήμασταν καλεσμένοι;».

«Τρέμω το ίδιο για τον κάθε Λιγνάδη»

«Ποιοι ήταν αυτοί οι 10-20 που πήγαν στην παράσταση και χειροκροτούσαν; Αυτοί να βγουν να το πουν και όχι εμείς να εγκαλούμαστε ότι “ξεπλένουμε” τον Δημήτρη Λιγνάδη γιατί κάποιοι άλλοι προύχοντες πήγαν στη φυλακή. Για όνομα του Θεού και της Παναγίας» συνέχισε.

«Είμαι μάνα 11χρονου παιδιού. Μου έλεγαν στο διαδίκτυο να μου βιάσουν το παιδί! Εμένα να μου βιάσουν το παιδί; Τρέμω το ίδιο για τον κάθε Λιγνάδη. Για όνομα του Θεού» είπε και συμπλήρωσε «εγώ έθετα ερωτήματα. Παρουσιάστρια είμαι. Εγώ ρώτησα αν συγκινήθηκε, γιατί αυτή την ενημέρωση είχαμε. Ότι κάποιοι συγκινήθηκαν. Και μου είπε ότι δάκρυσε. Εγώ δάκρυσα λοιπόν; Σίγουρα ήταν υποκινούμενο προς το πρόσωπο της εκπομπής. Σε αυτή τη θέση που είμαι, είμαι ακριβώς για αυτόν τον λόγο. Για να μη βιάσουν κάποτε και το δικό μου παιδί».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.