Το «Κάτι Ξαναψήνεται» κάνει πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ τη Δευτέρα 13/9 στις 16.50 με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και κάνει τα απογεύματά… πιο πικάντικα

Κάθε εβδομάδα η παρουσιάστρια θα συστήνει στο τηλεοπτικό κοινό πέντε χαρακτήρες οι οποίοι θα μπαίνουν στην κουζίνα με μοναδικό σκοπό τους να εντυπωσιάσουν τους συνδαιτυμόνες τους και να κερδίσουν τον τίτλο του καλύτερου οικοδεσπότη και 2.500 ευρώ.

Το «Κάτι Ξαναψήνεται» στα επεισόδια της πρώτης εβδομάδας στρώνει τραπέζι για… Survivors.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μπαίνει στα σπίτια πέντε παικτών του Survivor και αποκαλύπτει τα μυστικά της κουζίνας τους. Ο Κώστας Παπαδόπουλος, ο Περικλής Κονδυλάτος, η Έλενα «Μαριπόσα» Κρεμλίδου, η Χριστίνα Κεφαλά και ο Πάνος Καλίδης φοράνε τις ποδιές τους, ψωνίζουν τα απαραίτητα και μαγειρεύουν για τους συμπαίκτες τους. Το τραπέζι στρώνεται, οι καλεσμένοι σερβίρονται, τα πιρούνια και οι ατάκες παίρνουν… φωτιά.

Στο τέλος της εβδομάδας ένας Survivor θα συγκεντρώσει την υψηλότερη βαθμολογία και θα αναδειχθεί ο καλύτερος οικοδεσπότης της εβδομάδας.  

Το έπαθλο της εβδομάδας θα διατεθεί στην ΑΝΙΜΑ – Σύλλογο Προστασίας και Περίθαλψης Άγριας Ζωής.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.